Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Putin şi-a trimis iubita şi copiii să se ascundă în vestul Europei. În ce ţară au fost surprinşi: ”Este o cabană foarte sigură”

Vladimir Putin şi-a trimis iubita şi copiii să se ascundă în vestul Europei. În ce ţară au fost surprinşi: ”Este o cabană foarte sigură”galerie foto

Diverse

Comentarii

Fosta gimnastă Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, s-ar ascunde într-o cabană din Europa, împreună cu ce 4 copii al lor.

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva a fost campioană olimpică la gimnastică ritmică, la Jocurile Olimpice de la Atena 2004.

Însă popularitatea ei a crescut considerabil după ce au apărut tot mai multe zvonuri că ar fi iubita lui Vladimir Putin.

În această perioadă, după ce Rusia a atacat Ucraina, Alina Kabaeva ar fi fost trimisă să se ascundă într-o cabană din Europa, împreună cu cei 4 copii ai lor.

Unde se ascunde în această perioadă Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Supranumită ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”, pe vremea când era în activitate, Alina Kabaeva este una dintre cele mai medaliate sportive din istoria gimnasticii ritmice: două medalii olimpice, 14 medalii mondiale şi 25 de medalii europene.

Însă ea a devenit un subiect şi mai intes dezbătut după ce ar fi devenit mai întâi amanta şi apoi iubita lui Vladmiri Putin.

În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publicat o ştire cum că Vladimir Putin urma să divorţeze de soţia lui de atunci, Lyudmila, pentru a se căsători cu Alina Kabaeva.

Preşedintele Rusiei a negat atunci categoric zvonurile despre o relaţie amoroasă cu fosta gimnastă şi ziarul care a publicat ştirea a fost închis.

Totuşi, în 2013, Vladimir Putin şi Lyudmila au divorţat oficial şi zvonurile au susţinut atunci că decizia a fost luată de preşedintele Rusiei, pe fondul presiunilor făcute de Alina Kabaeva.

De atunci, Alina Kabaeva a fost singura femeie despre care s-a vorbit atunci când s-a adus în discuţia viaţa amoroasă a lui Vladimir Putin.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ALINA KABAEVA!

Liderul de la Kremlin este foarte discret cu viaţa sa privată şi a dorit cât mai puţin expunere din acest punct de vedere. Ba chiar a insistat nervos să-i fie respectată intimitatea.

În toţi aceşti ani, Vladimir Putin şi Alina Kabaeva ar fi făcut 4 copii - doi băieţi şi două fetiţe gemene. Se presupune că fetiţele s-au născut lângă Lugano, Elveţia, în 2015. Despre cei doi băieţi nu sunt însă informaţii.

Potrivit pagesix.com, atât Alina Kabaeva, cât şi cei 4 copii ar avea paşapoarte elveţiene. În această perioadă, în care Rusia a atacat Ucraina şi există riscul unui conflict mondial, Alina Kabaeva şi cei 4 copii ar fi fost trimişi de Vladimir Putin să se ascundă în Elveţia.

”Alina şi Putin au doi băieşi şi gemene, care s-au născut în Elveţia. Toţi copiii au paşapoarte elveţiene şi îmi imaginez că şi ea are”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Alina Kabaeva şi cei 4 copii pe care îi are cu Vladimir Putin s-ar ascunde într-o cabană foarte retrasă din Elveţia, care este şi foarte bine păzită:

”În timp ce Putin îşi dă atacul asupra Ucrainei, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată şi foarte sigură, undeva în Elveţia. Cel puţin deocamdată”, a dezvăluit aceeşi sursă pentru Page Six.

Rămâne însă de văzut dacă Vladimir Putin va continua să-şi ţine familia în Elveţia. Ţară neutră, Elveţia a anunţat totuşi sancţiuni împotriva mai multe oligarhi ruşi, ca reacţie la agresiunea Rusiei contra Ucrainei.

Elveţienii au afirmat că inclusiv Vladimir Putin s-ar afla pe lista ruşilor care ar urma să fie sancţionaţi şi ale căror averi ar urma să fie îngheţate.

Iniţial, despre Alina Kabaeva s-a scris să s-ar ascunde în buncărul de lux pe care Vladimir şi l-a construit în Siberia, în Munţii Altai, care ar fi de dimensiunile unui mic oraş.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alina kabaeva 

viewscnt
Articole similare