Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Shevchenko, interviu cu lacrimi în ochi. Cere ajutor disperat: "Vă rog, deschideţi-vă inimile pentru poporul meu"

Shevchenko, interviu cu lacrimi în ochi. Cere ajutor disperat: "Vă rog, deschideţi-vă inimile pentru poporul meu"
Comentarii

Fostul internaţional ucrainean Andrey Shevchenko, le-a cerut cu ochii în lacrimi italienilor să-i ajute ţara, în timpul unui interviu televizat difuzat duminică seară, informează AFP.

"Vă rog: Deschideţi-vă inimile pentru poporul meu, pentru femeile, copiii, vârstnicii care au nevoie de ajutorul vostru... Făceţi-i să simtă ceea ce m-aţi făcut pe mine să simt", a spus, cu lacrimi în ochi, fostul selecţioner al Ucrainei, în vârstă de 45 de ani, care a vorbit de la Londra într-o emisiune a RAI, postul public italian.

"Mama mea, sora mea şi alţi membri ai familiei mele sunt încă în Ucraina, vorbesc cu ei în fiecare zi. A fost alegerea lor să rămână. Nu pot să mă uit la ceea ce se întâmplă cu ţara mea fără a plânge. Ei îmi spun adevărul despre ceea ce se întâmplă în Ucraina, oraşe bombardate, copii şi vârstnici ucişi. Trebuie să încercăm să convingem Rusia să oprească focul, să găsim o soluţie diplomatică şi să oprim acest război", a mai spus el.

Selecţionerul Ucrainei din 2016 până în 2021 a participat la acest program pentru a promova o iniţiativă de strângere de fonduri a Crucii Roşii italiene, în cadrul eforturilor umanitare destinate Ucrainei.

Shevchenko este o legendă a echipei AC Milan, pentru care a înscris 170 de goluri şi alături de care a câştigat un titlu în Italia şi Liga Campionilor, în 2003.

Afla mai multe despre: andrey shevchenkoucrainaajutor 

viewscnt
Articole similare