Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, OUT de la FCSB! Atacantul scapă de coşmarul de la Bucureşti. Anunţul momentului în fotbalul românesc

Claudiu Keşeru, OUT de la FCSB! Atacantul scapă de coşmarul de la Bucureşti. Anunţul momentului în fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

În urma victoriei cu FC Voluntari, Toni Petrea a dezvăluit că FCSB este aproape de a se despărţi de unul dintre atacanţii săi.

Claudiu Keşeru a revenit la FCSB în vara lui 2021, după şase ani de succes petrecuţi la Ludogorets, în care a devenit golgheterul all-time al campioanei Bulgariei.

Atacantul s-a întors la Bucureşti după ce fusese tras pe linie moartă la fosta echipă, iar Gigi Becali a fost de acord să îi ofere un salariu imens pentru Liga 1.

Internaţionalul român impresionase ultima dată când jucase pentru FCSB, iar, la fel ca Budescu, era printre favoriţii patronului înainte de revenire.

Dar Keşeru a avut aceeaşi soartă ca noul jucător al celor de la Voluntari, dar nu a putut lua aceeaşi decizie, de a părăsi clubul.

Întrucât jucase şi la Ludogorets în acest sezon, Claudiu Keşeru nu poate reprezenta o a treia echipă în acest sezon, conform regulamentului.

Aşadar, atacantul este ”blocat” la FCSB, iar, după ce a fost umilit la meciul cu FC Argeş, la ultima partidă nici nu a prins banca.

Ivan Mamut a fost preferat în locul său, fotbalist care a jucat la FCSB ultima dată la sfârşitul verii.

Claudiu Keşeru, OUT de la FCSB

După încheierea partidei din etapa 30 a Ligii 1, Toni Petrea a anunţat că Claudiu Keşeru ar putea pleca de la FCSB, după cele două părţi se înţeleseseră că vor discuta încheierea colaborării la finalul sezonului regular.

Sunt situaţii care apar, el se pregăteşte, e alături de echipă, în momentul în care e nevoie de el, va intra şi va încerca să joace cât mai bine.

Aşa am considerat la meciul acesta şi pe viitor vedem ce facem. (n.r. despre o eventuală plecare) Da, a fost un moment aşa de principiu şi rămăsese să se termine sezonul regulat şi să vedem după aceea.

Acesta nu a fost un meci decisiv pentru mine, din punctul meu de vedere. Mi-aş dori să câştig campionatul, ştiu ca e greu dar nu e imposibil”, a declarat Toni Petrea.

Deşi nu are încă drept de joc la o nouă echipă, Keşeru poate pleca de la FCSB şi pregăti alături de noua formaţie, urmând să joace din vară.

Zilele trecute, Jean Vlădoiu anunţa interes concret din Franţa pentru atacant, după ce încercase să îl aducă la FC Argeş.

Claudiu Keşeru s-a remarcat în ligile inferioare franceze la începutul carierei, după ce făcuse pasul la Nantes la doar 17 ani, ajungând astfel la FCSB.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare