Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, discurs spumos în urma încheierii sezonului regular: ”Cel mai greu meci din 2022. Dacă se mai întâmplă asta, mă las de antrenorat”

Dan Petrescu, discurs spumos în urma încheierii sezonului regular: ”Cel mai greu meci din 2022. Dacă se mai întâmplă asta, mă las de antrenorat”

CFR Cluj

Comentarii

În urma victoriei cu Dinamo, Dan Petrescu a ţinut un discurs spumos în legătură cu prestaţia CFR-ului din acest sezon regular.

CFR Cluj a încehiat sezonul regular cu o victorie la scor împotriva lui Dinamo, 4-1, şi a atins borna de 76 de puncte, de departe cele mai multe de când s-a schimbat la sistemul play-off/play-out.

Din 30 de partide, campioana României a pierdut doar două şi a remizat doar patru, reuşind 24 de victorii.

După ce FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu un gol de poveste în prelungiri, CFR Cluj va intra cu un avans de şapte puncte faţă de rivală în play-off.

În urma victoriei cu Dinamo şi încheierea sezonului regular, Dan Petrescu a ţinut un discurs spumos, în sitlul său caracteristic.

Mai întâi a numit meciul împotriva celor de la Dinamo, care se luptă împotriva retrogradării, ”cel mai greu din 2022”, înainte de a afirma că dacă cineva însumează mai multe puncte decât cele 76 reuşite de CFR într-un sezon regular, se lasă de antrenorat.

Dan Petrescu, discurs spumos în urma încheierii sezonului regular

Pentru mine personal, acest meci era cel mai greu până acum în 2022, prin simplu fapt că în celelalte meciuri, adversarii erau puternici, Dinamo nu avea ce pierde azi.

Orice rezultat în afară de victoria noastră pentru noi era un dezastru, de aia mi-a fost frică şi de ce mi-a fost frică nu am scăpat.

E posibil orice (n.r. în play-off), am pierdut la Rapid, am pierdut la Botoşani, se poate întâmpla orice în acest play-off, suntem conştienţi toţi, eu mai ales.

Nu sistemul, nu antrenorii... mai aud pe unii că au schimbat sistemul, că au făcut, se mai laudă unii antrenori aşa, pentru mine jucătorii câştigă meciurile.

Eu sunt şocat de câte puncte... sunt şocat, nu mulţumit, de câte puncte are CFR, sincer. Nu cred că se va mai întâmpla vreodată.

Dacă se va mai întâmpla, în momentul ăla mă las de antrenorat. Nu se va mai întâmpla în România.

Nu s-a terminat campionatul. Mai sunt 30 de puncte. 30! Se poate întâmpla orice”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare