Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, bună de plată! Comisia de Disciplină a FRF a anunţat că ardelenii au cinci zile pentru a îşi achita datoria faţă de o altă echipă din Superliga

CFR Cluj, bună de plată! Comisia de Disciplină a FRF a anunţat că ardelenii au cinci zile pentru a îşi achita datoria faţă de o altă echipă din Superliga

CFR Cluj

Comentarii

Reclamată la Comisia de Disciplină a FRF de un alt club din Superliga, în urma unui transfer rezolvat între cele două, CFR Cluj este bună de plată. Ardelenii au cinci zile la dispoziţie pentru a achita datoria pe care o au faţă de rivala din campionat.

Afectată din nou de probleme financiare, datoriile se tot adună pentru CFR Cluj, în contextul managementului defectuos din ultimii ani, raportat cu performanţele europene ale echipei.

Campioana României nu a mai ajuns în grupele Champions League de ani buni şi nici nu are perspective să pătrundă în competiţie prea curând, aşa cum a demonstrat cu Pyunik Erevan.

Din pricina multiplelor mutări pe piaţa transferurilor în ultimii ani, CFR a ajuns să aibă din nou restanţe salariale faţă de jucători, a aflat Orange Sport, iar acum a primit o nouă lovitură.

UTA Arad a acţionat clubul ardelean în instanţă în urma transferului lui Roger, care semnase un precontract cu ardelenii în iarnă, întrucât îi expira înţelegerea cu ”textiliştii” la 1 iulie 2022.

Totuşi, întrucât voiau să îl aducă încă de pe atunci, ardelenii au ajuns la un acord cu UTA să plătească în jur de 75.000 de euro pentru jucător.

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat că CFR Cluj are cinci zile la dispoziţie pentru a îşi achita datoria faţă de UTA

În acest fel, Roger avea să vină la CFR încă din iarnă, iar arădenii primeau o sumă de transfer pentru brazilian, chiar dacă aceasta nu era cea mai mare.

Însă, clujenii nu au plătit nici până acum banii, motiv pentru care au fost reclamaţi la Comisia de Disciplină a FRF de UTA.

Iar arădenii au avut câştig de cauză, motiv pentru care campioana va avea cinci zile la dispoziţie să plătească datorii, fiind sancţionată şi 3.000 de lei pentru nerespectarea platei.

AFC UTA Arad vs. FC CFR 1907 Cluj – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportiva de 3.000 lei şi i se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată. Termen 17.08.2022", se arată în decizia Comisi de Disciplină.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare