Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer important rezolvat de Petrolul! Fotbalistul curtat de FCSB a semnat cu ploieştenii

OFICIAL | Transfer important rezolvat de Petrolul! Fotbalistul curtat de FCSB a semnat cu ploieşteniigalerie foto

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a debutat cu stângul în Superligă, după ce a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1, în primul meci după revenire. Considerând că lotul nu este încă destul de puternic, Nae Constantin a mai rezolvat un transfer, transfer care probabil nu va fi ultimul pentru prahoveni în această vară.

Petrolul Ploieşti a reuşit să revină în prima ligă după şase ani de absenţă, după ce a încheiat ultimul sezon drept câştigătoarea Ligii 2.

Formaţia pregătită de Nae Constantin s-a ”blindat” pe parcursul acestei perioade de transferuri, aducând nu mai puţin de opt jucători la club, majoritatea având experienţă în Liga 1.

Pe lângă aceştia, se pregăteşte şi venirea lui Constantin Budescu, însă ”lupii galbeni” tot au întâmpinat dificultăţi în prima etapă a noului sezon.

FC Voluntari venea pe Ilie Oană pentru a debuta în noua ediţie a Superligii, iar ilfovenii au reuşit să plece cu toate punctele, deşi au fost dominaţi de gazde.

Chiar jucătorul venit de la Voluntari la Petrolul, Gabi Tamaş, a decis partida, după ce a comis penalty în ultimele minute şi i-a permis lui Daniel Florea să marcheze la debut şi să adjudece Voluntariului toate punctele.

Iar, la doar două zile în urma duelului direct, prahovenii au anunţat că au transferat unul dintre jucătorii ilfovenilor, sub formă de împrumut pentru un sezon.

Aşa cum anunţa Orange Sport în exclusivitate, Octavian Vâlceanu (25 de ani) a semnat cu Petrolul, în aceeaşi vară în care a semnat şi cu Voluntari.

Goalkeeper-ul care a evoluat pentru Gaz Metan şi Clinceni în ultimele două sezoane sosise la echipa lui Liviu Ciobotariu în această vară, dar nu a reuşit să îl convingă pe tehnician că merită să îi ia locul lui Mihai Popa.

Aşadar, în căutarea a minute, goalkeeper-ul a decis să facă pasul la Petrolul, unde probabil că va fi titularizat în detrimentul lui Raul Avram.

Octavian Vâlceanu la Petrolul Ploieşti. Cluburile FC Voluntari şi FC Petrolul Ploiesti au ajuns la un acord în privinţa împrumutului temporar al portarului, în vârstă de 25 de ani, Octavian Vâlceanu.

Clubul nostru îi doreşte mult succes, în actualul sezon, la echipa prahoveană”, se arată în mesajul postat de ilfoveni.

În urmă cu un an, când i expira contractul cu Clinceni, Octavian Vâlceanu era dorit de FCSB, însă mutarea nu s-a mai materializat.

Afla mai multe despre: octavian vâlceanu 

viewscnt
Articole similare