Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş, reacţie incredibilă la debutul pentru Petrolul! A comis penalty în minutul 90, apoi s-a repezit asupra arbitrului. Ce i-a reproşat

VIDEO | Gabi Tamaş, reacţie incredibilă la debutul pentru Petrolul! A comis penalty în minutul 90, apoi s-a repezit asupra arbitrului. Ce i-a reproşat

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a pierdut dramatic primul meci după revenirea în Liga 1, scor 0-1, împotriva lui FC Voluntari, deşi i-a dominat pe ilfoveni copios. Unicul gol a fost marcat în minutul 90+2, de Daniel Florea, de la punctul cu var, în urma unui penalty comis de Gabi Tamaş.

 Gabi Tamaş, reacţie incredibilă la debutul pentru Petrolul

Petrolul Ploieşti a debutat cu stângul în noul sezon din Superliga, în ciuda faptului că a dominat-o pe FC Voluntari, pierzând cu 0-1.

”Lupii galbeni” au irosit o multitudine de ocazii pe parcrusul partidei, iar acestea s-au răzbunat în final, după ce Gabi Tamaş, aflat la debut chiar împotriva fostei echipe, a comis penalty în ultimele minute.

Centralul George Găman a considerat că fundaşul şi-a lovit adversarul cu cotul şi a arătat punctul cu var. Reluările nu au fost conclusive, pentru a vedea dacă chiar trebuia dictată lovitura de la 11 metri.

Înteraga echipă ploieşteană, în frunte cu Tamaş, s-a repezit asupra arbitrului, reproşându-i că nici măcar nu s-a obosit să verifice monitorul de pe margine.

Cu mâna la cască pe întreg parcursul incidentului, Găman nu şi-a schimbat în final decizia, iar golul rezultat din penalty a decis în final partida.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare