Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo pierde tot! ”Perla” echipei, în ”negocieri avansate” cu o formaţie din Superliga: ”Sper să vină” | EXCLUSIV

Dinamo pierde tot! ”Perla” echipei, în ”negocieri avansate” cu o formaţie din Superliga: ”Sper să vină” | EXCLUSIVgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Ajunsă în Liga 2, Dinamo a fost părăsită de aproape toţi jucătorii pe care s-a bazat în ultima stagiune, dar spera că mai poate ţine de fotbaliştii crescuţi la club. Însă, ”câinii” sunt aproape de a primi o lovitură grea: ”perla” echipei este aproape de un transfer în Superliga.

Dinamo a suferit o ruşine istorică la finalul ultimului sezon, după ce a retrogradat pentru prima dată, în urma barajului pierdut împotriva lui U Cluj.

Aşadar, ”câinii” rămaşi la echipă se pregătesc pentru Liga 2, dar degringolada de la club încă le dă bătăi de cap acestora şi staffului.

Conducerea este inexistentă, iar singura persoană care ia decizii pentru club este administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, care nu are o vastă experienţă în fotbal.

Iar ”câinii” pot primi acum o nouă lovitură dură: ”perla” echipei, Ahmed Bani (19 ani), este în ”negocieri avansate” cu o echipă din Superliga.

Într-un interviu cu Orange Sport, Valeriu Iftime a dezvăluit că Bani este aproape de a ajunge la un acrod cu FC Botoşani şi a punctat că speră că acesta se va alătura echipei sale.

Dinamo pierde tot

Nu mă tem deloc, echipa ştie fotbal. Avem schimbări, o să fie ok. Elad (n.r. Shahaf) mi se pare că e un jucător bun, la mijloc mai apare argentinianul, adică o să avem schimbări ca să putem lucra.

Din ce am văzut azi, cred că Elad e un câştig mare. Cred că Sno... dar trebuie să joace, să vină să aibă un meci întreg. E primul meci când joacă după şapte etape, e greu să îi comparăm.

Din nou-veniţi, nu am încă lumea care să... o să vină Boli de mâine la antrenament, mai vine un fundaş central, o să vină poate Varane, un mijlocaş la închidere, îmi dă răspunsul astăzi.

Sunt nişte jucători cu care sper să fac mai multe, plus că... Perianu e bun, ştiam că e bun, dar nu e al nostru din păcate. Sper să vină Ahmed Bani, de la Dinamo.

Sper să îl luăm, suntem în negocieri avansate. Încă mai căutam jucători care să facă diferenţa, dar cred foarte mult în jucătorul acesta, din Israel”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

În cealaltă direcţie ar putea sosi Ovidiu Horşia, după ce MM Stoica a confirmat că i va permite acestuia să plece dacă asta îşi doreşte.

Afla mai multe despre: ahmed bani 

viewscnt
Articole similare