Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deageaba a venit VAR-ul! Botoşani, lovitură de la 11 metri neacordată împotriva Chindiei: ”E penalty şi la nuntă, dacă tragi de rochia miresii” | EXCLUSIV

VIDEO | Deageaba a venit VAR-ul! Botoşani, lovitură de la 11 metri neacordată împotriva Chindiei: ”E penalty şi la nuntă, dacă tragi de rochia miresii” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a debutat cu dreptul în noul sezon din Superliga, după ce a reuşit să o învingă pe Chindia, scor 3-2. În ciuda prezenţei VAR, moldovenii nu au primit un penalty împotriva târgoviştenilor, care le-ar fi permis gazdelor să îşi asigure un avantaj de trei goluri încă din prima repriză.

FC Botoşani şi Chindia Târgovişte au oferit cel mai incitant duel din prima etapă a Superligii, câştigat în final de moldoveni cu scorul de 3-2.

Partida a avut de toate: cinci goluri, două eliminări şi controverse VAR, iar jucătorii lui Mihai Teja s-ar putea simţi uşor lezaţi în urma partidei.

În minutul 35, la un corner, Eduard Florescu a fost tras vizibil de tricou de Denis Dumitraşcu, dar arbitrul nu a acordat nimic, iar nici VAR-ul nu s-a autosesizat.

Pe reluare se poate vedea clar cum mijlocaşul oaspeţilor îl previne pe adversar din a ataca mingea, oferind un nou moment controversat cu VAR după introducerea acestuia.

Deageaba a venit VAR-ul! Botoşani, lovitură de la 11 metri neacordată împotriva Chindiei

Din fericire pentru gazde, penalty-ul neacordat nu a avut vreun efect asupra rezultatului în final, dar ar fi putut să îi coste pe moldoveni.

Prezent în studioul Orange Sport, MM Stoica a comentat faza şi a afirmat, vehement, că este imposibil să nu se acorde lovitură de la 11 metri la o astfel de fază, mai ales cand beneficiezi de VAR.

Managerul general de la FCSB a fost revoltat de incident, dar a punctat că măcar nu s-a ajuns la ”viciere de rezultat”.

Ăsta nu e penalty? Ăsta e penalty şi la nuntă, dacă tragi de rochia miresii, de trenă. Dacă ăsta nu e penalty, înseamnă că nu mai înţeleg din fotbal nimic. Îl împiedică să joace mingea.

Cum poate să nu fie penalty? Singura chestie bună e că nu a fost viciere de rezultat, că a câştigat Botoşaniul. Dar dacă dădea gol Chindia pe final...”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

Aşadar. Mihai Teja a reuşit să îşi înceapă mandatul pe banca lui FC Botoşani cu un rezultat pozitiv, în timp ce omologul său de la Chindia, Adrian Mihalcea, va mai avea de aşteptat pentru primele sale puncte pe banca noii echipe.

Afla mai multe despre: botoşani 

viewscnt
Articole similare