Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, nemulţumit, chiar dacă FC Botoşani s-a impus în primul meci din Superligă: ”Trebuie să ne pregătim mult mai bine!”

Mihai Teja, nemulţumit, chiar dacă FC Botoşani s-a impus în primul meci din Superligă: ”Trebuie să ne pregătim mult mai bine!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe Chindia Târgovişte, scor 3-2 (3-1), într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. A fost meciul de debut pentru Mihai Teja pe banca tehnica a moldovenilor.

FC Botoşani a deschis scorul prin Mailat, din penalti, în minutul 3, iar Chindia a egalat zece minute mai târziu, prin Andrei Şerban, din pasa lui Neguţ. FC Botoşani a trecut din nou în avantaj în minutul 29, prin Eduard Florescu, iar în minutul 31, moldovenii au înscris al treilea lor gol, Mailat reuşind dubla.

Chindia a replicat imediat după pauză, în minutul 48, când Mihaiu a redus din diferenţă cu un voleu din careu. În minutul 62 Chindia a rămas în zece după eliminarea lui Căpuşă pentru un faul la Mateus, jucătorul târgoviştean primind direct cartonaşul roşu.

Şase minute mai târziu Mateus a echilibrat balanţa – a primit al doilea galben şi a fost eliminat.Până la final nu s-a mai înscris şi meciul s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoşani, scor 3-2 în faţa formaţiei Chindia Târgovişte. La finalul meciului, Mihai Teja, noul antrenor al lui FC Botoşani, nu a fost mulţumit, chiar dacă echipa lui s-a impus. El spune că e nevoie de mai multă pregătire. 

”Trebuie să ne pregătim mult mai bine!”

”O victorie muncită. O primă repriză bună în care am dat mai multe goluri. De la pauză am intrat rău în teren. După două minute am primit gol. Ne-am bulversat, nu am mai ţinut de minge, nu am mai avut posesie şi a fost destul de greu. Ne bucurăm pentru această victorie, avem mult de muncă şi sper să devenim mai buni de la meci la meci.

Am văzut la lucru şi o parte dintre jucătorii noi, şi pe cei care au jucat şi anul trecut. Până la urmă e bine că am câştigat. Trebuie să ne pregătim mult mai bine. Nu sunt satisfăcut cu ce s-a întâmplat în a doua repriză. Vrem mai mult. Vreau să arătăm bine 90 de minute, nu doar 45 de minute.

Toate echipele vor să tragă la play-off, cu bugete destul de mari, dar nu joacă bugetul. Ne interesează să ne uităm la noi, să fim mai buni. Încercăm să scoatem maxim cu Voluntari. Nu ne e frică de nimeni”, a declarat Mihai Teja. 

Afla mai multe despre: fc botoşani-mihai teja-chindia 

viewscnt
Articole similare