Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două mutări interesante la FC Botoşani: fratele lui Raphael Varane, la un pas de transfer. Fostul fundaş al CFR-ului a semnat deja cu moldovenii | EXCLUSIV

Două mutări interesante la FC Botoşani: fratele lui Raphael Varane, la un pas de transfer. Fostul fundaş al CFR-ului a semnat deja cu moldovenii | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să debuteze cu dreptul în Superliga, după ce a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 3-2. În urma partidei, într-un interviu cu Orange Sport, Valeriu Iftime a anunţat două transferuri interesante, unul care deja s-a rezolvat şi un altul pentru care aşteaptă confirmarea.

Pierderea lui Marius Croitoru a fost văzută ca o reală lovitură pentru FC Botoşani, dar moldovenii nu i-au dus lipsa fostului antrenor la primul meci din acest sezon.

Jucătorii pregătiţi de Mihai Teja au reuşit să o învingă pe Chindia Târgovişte, scor 3-2, chiar şi dacă au fost dezavantajaţi de atrbitaj, în ciuda prezenţei VAR-ului.

Botoşani nu a arătat deloc rău împotriva trupei lui Adrian Mihalcea, dar este clar că moldovenii nu pot avea aceleaşi obiective ambiţioase ca anterior cu actualul lot.

Din această cauză, Valeriu Iftime încearcă să mai rezolve câteva mutări în această perioadă de mercato, pe care le-a dezvăluit într-un interviu cu Orange Sport.

Kevin Boli (31 de ani), fostul fundaş al Viitorului şi CFR-ului, ultima dată la Samunspor, a semnat deja cu FC Botoşani şi urmează să se alăture echipei marţi.

Două transferuri interesante la FC Botoşani

Acestuia are şanse mari să i se alăture Jonathan Varane (20 de ani), fratele lui Raphael, care urmează să îi dea un răspuns final lui Iftime în scurt timp.

Pe lângă aceştia, clubul mai este în ”negocieri avansate” cu Ahmed Bani (19 ani) şi mai ”ţinteşte” un apărător central.

O să vină Boli de mâine la antrenament, mai vine un fundaş central, o să vină poate Varane, un mijlocaş la închidere, îmi dă răspunsul astăzi.

(n.r. câţi jucători mai vin cu siguranţă la Botoşani?) La momentul acesta e Boli şi mai căutăm un fundaş central bun. Nu ştiu dacă cel recomandat de Ngadeu va veni, are probleme de transfer.

Trebuie să vedem jucătorul din Argentina, are ani de experienţă şi să vedem dacă e un jucător cu valoare adăugată bună şi să vedem şi în atac, şi acolo e o poveste.

Mihai Roman II când are probleme... o să vină şi Mihai Roman I, sper să aibă cursivitate, nu mă tem că nu o să avem viitor”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: botoşani 

viewscnt
Articole similare