Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Becali a bătut palma deja cu înlocuitorul lui Andrei Vlad. Transfer de play-off făcut în ultimul moment

Surpriză URIAŞĂ la FCSB. Becali a bătut palma deja cu înlocuitorul lui Andrei Vlad. Transfer de play-off făcut în ultimul moment

FCSB

Comentarii

Gafele făcute în meciurile cu CFR şi cu Craiova i-au fost fatale lui Andrei Vlad, iar acum Gigi Becali pare să îi fi găsit un înlocuitor portarului de 22 de ani. FCSB s-ar fi înţeles cu un goalkeeper da lo o rivală din play-off.

Octavian Vâlceanu, portarul Academicii Clinceni, a avut un sezon bun în echipa ilfovenilor. Însă, în ultimele meciuri, portarul a fost trecut pe banca de rezerve, iar oficialii de la Clinceni bănuiesc că s-ar fi înţeles deja cu FCSB, potrivit Fanatik. Portarului în vârstă de 24 de ani îi expiră actuala înţelegere la finalul acestui sezon şi a refuzat momentan prelungirea contractului.

El a fost un punct fix în echipa lui Ilie Poenaru şi a apărat în toate cele 30 de meciuri ale Clinceniului din sezonul regulat, fiind integralist. Fotbalistul a luat doar 3 cartonaşe galbene în cele 30 de partide, astfel că a evitat să fie suspundat.

Vâlceanu a apărat 90 de minute şi în primele două partide jucate de Clinceni în play-off: 0-3 la CFR Cluj şi 0-2 la Călăraşi, cu FCSB. După partida contra echipei lui Gigi Becali, portarul a pierdut postul de titular şi a fost înlocuit cu Ureche. 

Portarul cu 2880 de minute consecutive în actualul campionat se află la final de contract. A refuzat o nouă înţelegere, iar sefii Clinceniului bănuiesc că s-ar fi înţeles cu FCSB. 

Vâlceanu ar mai fi dorit şi de către Gaz Metan Mediaş, pentru a-l înlucui pe Răzvan Pleşsca, care a anunţat că se va retrage la sfârşitul acestui sezon. Mai mult decât atât, chiar Pleşca l-ar fi recomandat pe Octavian Vâlceanu la Mediaş. 

În cele 32 de meciuri din acest sezon, portarul Clinceniului a încasat 31 de goluri şi a avut 14 meciuri fără gol încasat. El este cotat la 750.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: octavian vâlceanu 

viewscnt
Articole similare