Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea destinaţie a lui Florin Niţă, după ce a refuzat-o pe CFR, divulgată de impresarul său: ”Nu poate scădea atât”

Următoarea destinaţie a lui Florin Niţă, după ce a refuzat-o pe CFR, divulgată de impresarul său: ”Nu poate scădea atât”

Stranieri

Comentarii

”Pe făraş” la Sparta Praga, Florin Niţă (35 de ani) este în căutarea unei noi echipe. Portarul echipei naţionale a fost dorit de CFR Cluj, însă nu a fost dornic să revină în ţară, iar impresarul său, Bogdan Apostu, a dezvăluit care va fi următoarea destinaţie a acestuia.

Transferat la Sparta Praga în urmă cu patru ani şi jumătate, Florin Niţă urmează să părăsească Cehia după 110 apariţii şi o Cupă câştigată.

Deşi încă era titular la începutul acestui sezon, românul a fost scos din poartă pe finalul anului, în urma unei umilinţe suferite de echipa sa.

În locul său au început să joace slovacul Dominik Holec sau cehul Milan Heca, portari mai slabi cotaţi ca Niţă şi mai puţin experimentaţi,

Indiferent de motivele antrenorului, portarul naţionalei noastre nu va mai evolua la Sparta în sezonul viitor, având şansa să revină în România.

CFR Cluj l-a ofertat pe jucătorul cu 19 apariţii în tricoul României, dar cele două părţi nu au putut ajunge la un acord, Niţă urmând să continue în străinătate.

Bogdan Apostu a anunţat că portarul va ajunge la un ”club important” şi a punctat că discuţii au loc pe mai multe fronturi, astfel că Niţă doar trebuie să aleagă varianta cea mai bună.

Următoarea destinaţie a lui Florin Niţă, divulgată de impresarul său

Impresarul lui Florin Niţă i-a răspuns şi preşedintelui CFR-ului, Cristi Balaj, care susţinea că mutarea a picat din cauza pretenţiilor financiare ale jucătorului.

Va urma Florin Niţă, va fi următorul transfer important. Suntem în discuţii pe mai multe fronturi. Au fost oferte importante din România pe care le-a refuzat.

Îl stimez pe domnul Balaj, dar eu nu am negociat cu dânsul, ci cu Neluţu Varga. Dânsul m-a contrazis. Nu ştiu de unde ştia. Probabil a fost prost informat.

 

Florin Niţă nu poate pleca decât la un club important. Au fost foarte multe echipe care m-au întrebat de el, medii sau mici. Nu poate scădea atât de mult. Trebuie să aleagă foarte bine.

La FCSB nu s-a pus problema. Ei au portar. Târnovanu e reprezentat de mine. Au portari tineri şi buni şi nu cred că suferă la capitolul acesta!”, a declarat Bogdan Apostu pentru Antena Sport.

Între timp, CFR Cluj s-a reorientat şi l-a adus la club pe Simone Scuffet (26 de ani), portar care fusese poreclit ”noul Buffon” în juniorat.

 

 

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare