Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Superliga care se luptă cu Petrolul pentru semnătura lui Constantin Budescu: ”Are oferta pe masă”

Clubul din Superliga care se luptă cu Petrolul pentru semnătura lui Constantin Budescu: ”Are oferta pe masă”

Petrolul

Comentarii

Încă accidentat în urma loviturii primite în primăvară, Constantin Budescu (33 de ani) este liber de contract, dar nu duce lipsă de oferte. Echipa sa de suflet, Petrolul Ploieşti, îl doreşte, însă are competiţie din partea unei alte formaţii din Superliga.

Sosit la Voluntari în această iarnă, în urma revenirii ratate la FCSB, Constantin Budescu a impresionat alături de formaţia ilfoveană, dar a primit o lovitură grea la începutul lui aprilie.

La un meci cu Farul, jucătorul de 33 de ani a fost scos cu targa de pe teren, după ce a suferit o ruptură de tendon, cea mai gravă accidentare din carieră, pentru care a avut nevoie de operaţie.

Deşi mai are de stat pe bară câteva luni şi încă este liber de contract, este greu de crezut că Budescu nu va avea o echipă la finalul verii.

Dorit insistent de Petrolul Ploieşti, mijlocaşul ofensiv a amânat semnarea contractului cu echipa sa de suflet, deşi conducerea îl curtează public de luni bune.

Fotbalistul cu 17 apariţii şi cinci goluri în tricoul echipei naţionale nu a fost ofertat doar de Petrolul însă, ci şi de echipa pe care a reprezentat-o în a doua parte a ultimului sezon, FC Voluntari.

Clubul din Superliga care se luptă cu Petrolul pentru semnătura lui Constantin Budescu

Bogdan Bălănescu, directorul sportiv al clubului ilfovean, a dezvăluit că Budescu are o ofertă pe masă din partea revelaţiei ultimei stagiuni, glumind că rivala pentru semnătura sa îi anunţă în fiecare săptămână transferul.

Budescu este liber de contract acum. Imediat după accidentare, Budi a avut oferta noastră pe masă. O are în continuare, este valabilă. Rămâne ca el să hotărască ce e mai bine pentru el.

Cred că va decide într-un timp relativ scurt. La 30 iunie i-a expirat contractul cu FC Voluntari. Atenţie, Budi are oferta de la FC Voluntari pe masă din momentul accidentării.

FC Voluntari poate câştiga orice duel în momentul de faţă. Am vorbit cu Budi după meci (n.r Petrolul – FC Voluntari, 0-1), era puţin stingherit de situaţie.

Nu ştia în ce vestiar să intre şi să felicite jucătorii. Oficialii de la Petrolul anunţă în fiecare săptămână că va semna Budescu (n.r. râde)”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru Playsport.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare