Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Dănciulescu, revenire de senzaţie la Dinamo? Planul pus la cale de noul administrator special din Ştefan cel Mare

Ionel Dănciulescu, revenire de senzaţie la Dinamo? Planul pus la cale de noul administrator special din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Miercuri, Dinamo a ajuns la un acord cu Vlad Iacob (34 de ani) pentru a deveni noul administrator special al clubului. Odată cu venirea sa, un nou antrenor are să fie numit, iar Ionel Dănciulescu ar avea şanse să revină în Ştefan cel mare.

Miercuri, Dinamo şi-a prezentat oficial noul administrator special, pe Vlad Iacob, care preia postul vacat de Iuliu Mureşan.

Odată cu venirea acestuia, jucătorii doriţi de Dinamo vor avea în sfârşit cu cine discuta şi negocia, iar un antrenor principal va fi numit.

Iacob a dezvăluit că Ovidiu Burcă (42 de ani) este alesul său şi a afirmat că va face eforturi pentru ca tehnicianul să poată prelua cât mai repede echipa.

Am luat în considerare mai multe variante pentru postul de antrenor, am discutat cu oameni din fotbal, am analizat opţiunile din piaţă, nu erau foarte multe.

Mulţi antrenori cu o viziune similară ca a mea erau deja la alte cluburi. E important ca cei din conducerea administrativă să aibă o viziune similară cu cea a antrenorului. 

Ovidiu Burcă e un tip pe care-l cunosc de câţiva ani buni, e un tip care foloseşte cele mai noi metode din fotbal, e un tip care aplică principiile sănătoase existente în fotbalul european, e un absolvent de Psihologie, ceea ce îl va ajuta cu siguranţă. 

Va avea şi un consilier tehnic experimentat. Sperăm să parafăm înţelegerea cu Burcă în următoarele ore. Mâine dimineaţă ar trebui să fie la antrenament”, a declarat Vlad Iacob.

Ionel Dănciulescu, revenire de senzaţie la Dinamo?

De asemenea, conform Playsport, noul administrator special al lui Dinamo ar plănui şi o revenire de senzaţie, în forma întoarcerii lui Ionel Dănciulescu (45 de ani).

După ce a fost team manager al ”câinilor” în perioada 2018 - 2020, legenda alb-roşie ocupă postul de coordonator al academiei lui CS Dinamo.

Însă, Iacob ar plănui să îl ademenească pe acesta să revină la ”cealaltă” Dinamo prin a îi oferi postul de director sportiv.

Pentru Dinamo o să fiu mereu disponibil, nu există negociere, ştiţi unde sunt, ştiţi unde am jucat şi ştiţi că numele meu este legat de acest nume”, a declarat Dănciulescu pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: ionel dănciulescu 

viewscnt
Articole similare