Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat administratorul special! Noul oficial al echipei s-a pregătit la ”Johan Cruyff Institute”: ”Trebuie să echilibrăm situaţia financiară!”

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat administratorul special! Noul oficial al echipei s-a pregătit la ”Johan Cruyff Institute”: ”Trebuie să echilibrăm situaţia financiară!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a numit un nou administrator special, după ce Iuliu Mureşan a plecat de la echipă.

Vlad Iacob (34 de ani) a fost numit în fucţie. Clubul din Ştefan cel Mare l-a prezentat pe noul administrator special printr-un comunicat postat pe reţelele de socializare ale echipei care a retrogradat în Liga 2. 

”Trebuie să echilibrăm situaţia financiară!”

”Deţinător al unui masterat în "Football Business" la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona şi absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Vlad Iacob a fost votat astăzi, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948”, se arată în comunicatul echipei.. 

Primele declaraţii ale lui Vlad Iacob

”Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situaţia financiară în cel mai scurt timp şi vreau să le mulţumesc încă o dată suporterilor noştri pentru contribuţia majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului. 

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România şi a demonstrat că este un partener esenţial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de "football business" modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei. 

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunţat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic şi administrativ, suporteri, foste glorii şi parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniţi pentru Dinamo, putem reuşi!

E nevoie de stabilitate, competenţă şi motivaţie pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!”, este mesajul noului administrator special al clubului pentru toată suflarea dinamovistă.

Afla mai multe despre: dinamo-românia-liga 2 

viewscnt
Articole similare