Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a găsit antrenor! Cu cine a bătut palma echipa din Ştefan cel Mare

Dinamo şi-a găsit antrenor! Cu cine a bătut palma echipa din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ajuns la un acord cu un nou antrenor.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Echipa din Ştefan cel Mare are probleme grave. După ce echipa a retrogradat, foarte mulţi jucători au decis să plece şi să scape din haosul de la echipă. De asemenea, clubul a rămas şi fără antrenor. 

Dinamo şi-a găsit antrenor! Cu cine a bătut palma echipa din Ştefan cel Mare

Totuşi, Dinamo şi-ar fi găsit un nou tehnician. Potrivit infomaţiilor de la PlaySport, Ovidiu Burcă ar fi fost luni la sediul clubului, unde a avut o întâlnire cu reprezentanţii echipei, care au fost de acord ca el să preia echipa pentru noul sezon din Liga 2. 

Al doilea eşalon al fotbalului românesc va debuta pe 6 august, iar Dinamo a fost presată de timp. 

Răspuns final în cazul transferului pe axa FCSB - Dinamo! MM Stoica a făcut anunţul în direct: ”Asta decid” 

Ovidiu Horşia (21 de ani) a surprins lumea fotbalului românesc, după ce a dezvăluit că este dornic să îşi rezilieze contractul cu FCSB şi să semneze cu Dinamo. Gigi Becali a afirmat că îl va lăsa pe MM Stoica să aleagă ce se va petrece cu jucătorul, iar acesta şi-a anunţat decizia, în direct, la Orange Sport.

”Mihai Stoica decide că dacă Ovidiu Horşia vrea să meargă oriunde vrea să meargă Ovidiu Horşia, merge. Nu contează dacă e Dinamo, dacă e... dacă vrea Horşia la Dinamo, merge le Dinamo.

Dar eu în locul lui Ovidiu Horşia, după amicalul dintre FCSB A Clinceni, că aşa se cheamă, şi Dinamo, când FCSB A Dinamo i-a dominat pe Dinamo categoric, că Dinamo nu putea să stea în picioare, aş rămâne la FCSB A Clinceni decât să merg la Dinamo.

Dar, mă rog, e decizia lui, dacă el crede că Dinamo poate să... că am înţeles că vrea să mai ia jucători, dar...”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

Ajuns la 21 de ani, Ovidiu Horşia era cândva considerat o speranţă a academiei FCSB-ului, dar acesta nu a reuşit să demonsteze prea multe până acum.

În afara a două apariţii în tricoul roş-albastru, Horşia a evoluat pentru Academica Clinceni, Gaz Metan şi Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-ovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare