Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Astra Giurgiu după ce a retrogradat în Liga 3. Decizia lui Ioan Niculae: "Ne vom muta cu totul acolo"

Ce se întâmplă cu Astra Giurgiu după ce a retrogradat în Liga 3. Decizia lui Ioan Niculae: "Ne vom muta cu totul acolo"

Astra Giurgiu

Comentarii

Preşedintele Astrei Giurgiu, Marian Costea, a anunţat ce se întâmplă cu fosta campioană a României în viitorul apropiat.

Astra Giurgiu rămâne în "viaţă"

Campioana sezonului 2015-2016 a retrogradat din prima ligă în anul în care Ioan Niculae a intrat în închisoare şi a picat în Liga 3 sezonul trecut. 

Totuşi, afaceristul Ioan Niculae nu renunţă la clubul care a jucat meciuri importante în competiţiile europene şi a scris istorie în România cu Marius Şumudică. 

Astra îşi doreşte promovarea în Liga 2, lotul se va reuni în curând, iar toată pregătirea se va desfăşura la Giurgiu, faţă de Ploieşti, unde se antrenau jucătorii până acum. 

„Ne vom muta cu totul la Giurgiu, unde vom beneficia de toate condiţiile necesare. În urma unei discuţii cu domnul Ioan Niculae, dumnealui a decis că activitatea va continua cu obiectivul imediat al promovării.

În afara jucătorilor ploieşteni, care au plecat la alte echipe, rămân oamenii importanţi precum Gabi Matei sau Dragoş Firţulescu. Conducerea tehnică este asigurată de Adonis Puiu şi George Şanţmare. De acum înainte, întreaga activitate a echipei noastre se va desfăşura doar în oraşul Giurgiu”, a declarat preşedintele Astrei Giurgiu, Marian Costea. 

Afla mai multe despre: astraioan niculae 

viewscnt
Articole similare