Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe ce stadion din Bucureşti şi-ar dori Dinamo să evolueze în noul sezon: ”E o variantă, încercăm să rezolvăm cât mai repede”

Pe ce stadion din Bucureşti şi-ar dori Dinamo să evolueze în noul sezon: ”E o variantă, încercăm să rezolvăm cât mai repede”

Dinamo București

Comentarii

Stadionul din Ştefan cel Mare urmează să fie demolat pentru a se începe construcţia noii arene, astfel că Dinamo are nevoie să îşi găsească temporar o nou casă. În cadrul conferinţei de presă organizată odată cu venirile lui Vlad Iacob şi Ovidiu burcă la club, noul administrator special a dezvăluit unde şi-ar dori să joace ”câinii”.

La finalul ultimului sezon, Dinamo a încasat cea mai grea lovitură din istoria sa, după ce a retrogradat pentru prima dată în cei 74 de ani de existenţă ai clubului.

S-a simţit ca finalul unei ere în Ştefan cel Mare, însă ”câinii” nu au timp să-şi lingă rănile, ci trebuie să strângă rândurile pentru a promova înapoi în Liga 1.

După mai bine de o lună de incertitudine şi haos la club, lucrurile par să se fi aşezat puţin odată cu numirile lui Ovidiu Burcă şi Vlad Iacob pe posturile de antrenor şi administrator special, în timp ce Ionel Dănciulescu li s-ar putea alătura ca director sportiv.

Mai mult, se zvoneşte că şefii din Ştefan cel Mare ar fi găsit şi un investitor dornic să ajute clubul, care ar putea contribui 50% din bugetul echipei.

Pe ce stadion din Bucureşti şi-ar dori Dinamo să evolueze în noul sezon

În ciuda acestor progrese, mai există un aspect care rămâne incert: unde va juca Dinamo, în contextul în care stadionul din Ştefan cel Mare se pregăteşte pentru demolare.

Iar, în cadrul conferinţei de presă în care au fost prezentaţi el şi Ovidiu Burcă, Vlad Iacob a dezvăluit una dintre opţiunile pe care le iau serios în calcul ”câinii”.

Este vorba despre stadionul Arcul de Triumf, casa naţionalei de rugby, care va putea fi închiriată şi de alte echipe din sezonul viitor.

Ne bazăm pe partenerii comerciali, care au mai fost alături de club, pe sponsorii apropiaţi ai clubului şi în special pe fani, pe care îi aşteptăm să contribuie în continuare prin programul DDB.

Îi aşteptăm să achiziţioneze abonamente, sper ca în cel mai scurt timp să anunţăm noua arenă pe care vom evolua. (n.r. ce variante aveţi?) O să anunţăm în cel mai scurt timp.

Arcul de Triumf este o variantă de dorit, cu siguranţă, încercăm să rezolvăm situaţia de acolo cât mai repede cu putinţă”, a declarat Vlad Iacob.

Afla mai multe despre: vlad iacob 

viewscnt
Articole similare