Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul antrenor: ”E o onoare şi o mândrie”. Primele cuvinte ale acestuia după revenirea în Ştefan cel Mare

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul antrenor: ”E o onoare şi o mândrie”. Primele cuvinte ale acestuia după revenirea în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Joi, Dinamo şi-a prezentat oficial noul antrenor, pe Ovidiu Burcă (42 de ani), tehnician care a promovat-o pe CSM Slatina în Liga 2 în ultima stagiune. Acesta a îmbrăcat tricoul alb-roşu pentru trei sezoane în cariera de jucător şi revine în Ştefan cel Mare după 17 ani.

Liga 2 urmează să debuteze în puţin peste două săptămâni, în primul week-end din august, iar haosul de la Dinamo a început să se aşeze uşor, uşor.

Vlad Iacob a fost instalat în funcţia de administrator special, iar, următoarea zi, Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial ca noul antrenor.

Aşadar, ”câinii” pot în sfârşit să se apuce serios de treabă şi au mult de muncă în faţă pentru a putea să arate cât de cât ca o echipă la debutul în Liga 2.

Ovidiu Burcă a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă şi a vorbit despre ce reprezintă pentru el reveniera în Ştefan cel Mare şi ce provocări îl aşteaptă în perioada imediat următoare.

Dinamo şi-a prezentat noul antrenor

"Şi pentru mine este o onoare imensă şi o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil.

Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul.

Nu e uşor, dar sunt convins că atunci când munceşti foarte eficient şi pui foarte mult suflet, lucuruile nu au cum să meargă decât în direcţia bună.

Înţeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit şi sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul. Numirea mea a depins oarecum de investirea lui Vlad ca administrator special, pe de o parte.

Pe de altă parte, pentru că a trebuit să înţeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo şi cred că de asta a durat aşa de mult. Pe majoritatea dintre jucători îi ştiu, dar aş vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare.

Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor şi vreau să fim inspiraţi să selecţionăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu.

Avem nevoie să identificăm jucători motivaţi care să joace la Dinamo şi care au capacitatea şi talentul să o poată face", a spus Burcă.

Pe lângă venirile lui Iacob şi Burcă, Dinamo ar fi aproape de a îl aduce pe Mohammad Murad alături de echipă, un om de afaceri cu o avere estimată la 150 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare