Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu se pregăteşte pentru a face pasul la unul dintre ”granzii” Europei: ”Sunt convins că poate” | EXCLUSIV

Cristi Chivu se pregăteşte pentru a face pasul la unul dintre ”granzii” Europei: ”Sunt convins că poate” | EXCLUSIV

Inter Milano

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Becali a discutat despre parcrusul de până acum al lui Cristi Chivu ca antrenor şi despre ce urmează pentru acesta. Impresarul îl cunoaşte bine pe fostul căpitan al echipei naţionale, întrucât l-a reprezentat în cariera de jucător.

Retras din activitate în primăvara lui 2014, după o perioadă îndelungată petrecută pe bară, Cristi Chivu a ştiut exact cum doreşte să îşi continue cariera şi s-a apucat de învăţat pentru licenţele de antrenor.

În 2018, acesta a primit şansa de a prelua una dintre grupele de juniori ale lui Inter şi a progresat pas cu pas, sezon de sezon, ajungând pe banca trupei Primavera a italienilor vara trecută.

Echipa pregătită de Cristi Chivu a reuşit să câştige campionatul la finalul sezonului trecut, iar fostului căpitan al echipei naţionale i se prevede un viitor strălucit în antrenorat.

Victor Becali, fostul impresar al românului, care i-a fost foarte apropiat pe tot parcrusul carierei de jucător, a vorbit despre situaţia lui Chivu la Inter şi ce urmează pentru acesta.

Agentul a explicat că Cristi Chivu se pregăteşte pentru a face pasul la echipa mare a lui Inter, punctând că acesta poate primi o şansă mult mai uşor decât alţi candidaţi, întrucât este o glorie a clubului şi pregăteşte formaţia Primavera.

Cristi Chivu se pregăteşte pentru a face pasul la unul dintre ”granzii” Europei

Chivu nu trebuie să câştige, este unul de-al lor, din familia lui Inter, a jucat şapte ani acolo, a câştigat trofeele pe care le-a câştigat.

Parcursul lui este unul foarte bun şi ei sunt fericiţi să aibă în curte un antrenor care oricând poate face pasul.

Guardiola a ajuns de la tineret, Luis Enrique a ajuns de la tineret, deci foarte mulţi antrenori din Spania, în special Barcelona.

De ce nu, poate într-un moment delicat al echipei, pentru că atunci ţi se poate oferi ocazia, când echipa nu funcţionează, ţi se dă posibilitatea şi rămâi acolo.

Sunt convins că poate antrena în Serie A pentru că are nume, are tot ce îi trebuie să poată antrena.

A făcut paşii normali şi a luat-o de la zero”, a declarat Victor Becali pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi chivu 

viewscnt
Articole similare