Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii! Jucătorul şi-a reziliat contractul pentru a veni în Bănie: clubul său a anunţat mutarea

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii! Jucătorul şi-a reziliat contractul pentru a veni în Bănie: clubul său a anunţat mutareagalerie foto
Comentarii

Deşi noul sezon deja a debutat în România, multe dintre echipele din campionatul nostru încă nu şi-au definitivat lotul. Printre acestea se numără şi Universitatea Craiova, care, deocamdată, a dus doar doi jucători la club, Raul Silva (32 de ani) şi Ivan Martic (31 de ani).

Universitatea Craiova a debutat cu stângul în noul sezon, după ce a condus-o cu 2-0 pe Sepsi, dar a scăpat punctele din mână, iar joi urmează să îşi înceapă aventura în Conference League.

Pentru Laszlo Balint va fi debutul în cupele europene, care, la 43 de ani, a primit şansa să stea pe banca tehnnică a unei echipe importante pentru prima dată în carieră.

Bizar este că totuşi, deşi a ”moştenit” lotul de la Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor nu a supus echipa prea multor schimbări, ci doar a transferat, până acum, doi fundaşi.

Raul Silva (32 de ani) şi Ivan Martic (31 de ani) au sosit la club pentru a ”betona” linia de fund a oltenilor, iar acum o altă lovitură este pregătită.

În urmă cu scurt timp apărea informaţia cum că Rivaldinho (27 de ani) ar fi aproape de revenirea în România la doar doi ani după plecarea.

Rivaldinho şi-a reziliat contractul pentru a veni la Craiova

Jucătorul vândut de Gică Hagi Cracoviei a eşuat să se impună în Polonia, astfel că este aşteptat la Universitatea Craiova pentru a îşi recăpăta forma.

Iar, miercuri, formaţia poloneză pentru care evoluează şi Virgil Ghiţă, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca, jucător de asemenea dorit de olteni, a anunţat oficial despărţirea de Rivaldinho.

Cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului brazilianului, iar presa din Polonia notează că brazilianul va semna cu Universitatea Craiova.

Venirea brazilianului, care poate evolua aproape exclusiv pe postul de vârf, sau cel puţin acolo se simte cel mai bine, vine în contextul în care Jovan Markovic ar putea părăsi clubul.

Atacantul de 21 de ani al Universităţii Craiova a fost al doilea golgheter al oltenilor în ultima stagiune, însă este dorit de Steaua Roşie Belgrad, formaţie din oraşul său natal.

Craiova l-ar fi dorit pe Bogdan Rusu (32 de ani), de la Mioveni, în locul său, dar, deocamdată, zvonurile în privinţa lui Markovic s-au liniştit, aşa că poate acesta va rămâne la club.

Afla mai multe despre: rivaldinho 

viewscnt
Articole similare