Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are o avere de 150 de mil. € şi ar urma să devină acţionar la Dinamo. Prima reacţie a omul de afaceri

Are o avere de 150 de mil. € şi ar urma să devină acţionar la Dinamo. Prima reacţie a omul de afacerigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Un om de afaceri cu o avere estimată la 150 de milioane de euro ar putea intra în acţionariatul lui Dinamo.

Dinamo, a doua cea mai titrată echipă din România, traversează cea mai neplăcută perioadă din istoria sa. Clubul a retrogradat pentru prima dată şi există zvonuri că s-ar putea ajunge la faliment.

Echipa din Ştefan cel Mare se află în insolvenţă şi are mari probleme financiare, care până acum au împiedicat-o să construiască o echipă care să-i permită să spere la revenirea în Liga 1.

Cine este omul de afaceri care ar putea deveni acţionar la Dinamo

Vlad Iacob este un tânăr de doar 34 de ani care în această perioadă are misiunea de a găsi oameni de afaceri sau companii dispuse să o ajute pe Dinamo cu bani.

Acesta ar fi găsit deja un posibil investitor, care i-a transmis că ar vrea să contibuie cu 50% la bugetul clubului, însă numai dacă alături de el ar veni şi altcineva.

Potrivit playsport.ro, misteriosul om de afaceri care ar dori să investească la Dinamo este nimeni altul decât Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România.

În vârstă de 55 de ani, Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro, pe care şi-a construit-o mai ales prin investiţiile pe care le-a făcut în industria hotelieră şi în turism.

Omul de afaceri de origine libiană deţine mai multe hoteluri atât în Bucureşti, cât şi pe malul Mării Negre. În trecut, el a mai ajutat-o pe Dinamo prin diferite contracte de sponsorizare şi chiar a fost tentat la un moment dat să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Acum, Mohammad Murad ar putea fi tentat de concurenţa cu Dan Şucu, alături de care a participat la o emisiune TV şi care acum este coacţionar la Rapid.

Contactat de playsport.ro, Mohammad Murad a negat însă că ar interesat să devină acţionar la Dinamo: ”Ştiu că la un moment dat erau nişte spanioli (n.r. referire la Cortacero). Mai multe nu ştiu, nu cunosc”, a reacţionat Mohammad Murad.

Afla mai multe despre: murad 

viewscnt
Articole similare