Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care l-a avut patron pe Gerard Pique: ”Era prezent să ne mai dea câte o palmă. După aia ne încuraja”

Românul care l-a avut patron pe Gerard Pique: ”Era prezent să ne mai dea câte o palmă. După aia ne încuraja”galerie foto
Comentarii

Raul Feher, românul care joacă la Inter d'Escaldes, a povestit despre perioada în care l-a avut patron pe Gerard Pique.

Eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, CFR Cluj îşi continuă drumul în Conference League. Diseară, în turul 2 al competiţiei, campioana României va juca împotriva lui Inter d'Escaldes, deţinătoarea titlului în Andorra.

La Inter d'Escaldes joacă şi un român, fundaşul Raul Feher, care a crescut în Spania încă de la vârsta de 4 ani.

Românul care l-a avut patron pe Gerard Pique: ”Mereu era prezent”

Raul Feher are 25 de ani, s-a născut în Zalău, dar, când avea doar 4 ani, a plecat împreună cu familia în Spania. A început fotbalul la CF Balaguer şi, de-a lungul careierei, a avut ocazia să-l cunoască şi pe Gerard Pique, legendarul fundaş la lui FC Barcelona.

Pique este patron la FC Andorra, echipă la care Raul Feher a jucat în două rânduri, în 2019-2020 şi în 2021. Fundaşul român susţine că Pique era foarte implicat în viaţa echipei şi era prezent fie la antrenamente, fie îi scotea pe jucători în oraş

”De la 4 ani eu sunt în Spania. Prima dată am fost în Spania şi apoi am fost la Andorra lui Pique, împrumutat aici ca să joc meciurile de Champions League şi Conference

(Cu Pique te-ai întâlnit?) Da, sigur, întotdeauna era prezent, la antrenamente, la câte o cină, când pierdeam să ne dea câte o palmă: ”haideţi, reveniţi-vă!” După aia ne incuraja destul de mult”, a povestit Raul Feher.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani spune că revenirea în România este un moment special pentru el, mai ales că va juca împotriva unei echipe pe care o urmărea în copilărie:

”Pentru mine e o ocazie foarte specială, că de mic a trebuit să plecăm cu familia afară. Eu sunt născut în Zalău. A trebuit să plecăm pentru muncă, să avem o viaţă mai bună, să pui un ban deoparte pentru o maşină, un apartament, ca să trăim un pic mai bine.

Când eram mai mic mă uitam la Steaua şi la CFR Cluj. Putem zice de un fundaş, de Mirel Rădoi când eram mic. Cristian Tănase mai putem zice, Mureşan de la CFR.

Noi avem armele noastre. Dacă a putut bate Pyunik, care erau destul de slabi în comparatie cu bugetul Clujului, şi noi putem da surpriza. Noi vom avea ocaziile noastre, ştim că o să fie greu. Se joacă 11 contra 11 şi toţi avem două picioare, la sfârşit nu e aşa o mare diferenţă”, a mai spus Feher.

CFR Cluj - Inter d'Escaldes se joacă diseară, de la 20:30, în turul 2 al Conference League, prima manşă. Meciul va fi live text pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: pique 

viewscnt
Articole similare