Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali ştie cine este tehnicianul ideal pentru CFR Cluj: ”Cred în el, este un antrenor care a avut rezultate” | EXCLUSIV

Victor Becali ştie cine este tehnicianul ideal pentru CFR Cluj: ”Cred în el, este un antrenor care a avut rezultate” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În primul tur preliminar, CFR Cluj s-a făcut necaracteristic de râs şi a fost eliminată de Pyunik Erevan. În urma umilinţei, s-a zvonit că Dan Petrescu ar urma să îşi piardă postul. Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Becali a dezvăluit pe cine vede antrenorul ideal pentru campioană.

CFR Cluj a cucerit titlul în fiecare dintre ultimele cinci sezoane şi ne-a obişnuit, sub comanda lui Dan Petrescu, să se lupte de la egal la egal cu echipe mult mai bine cotate.

De-a lungul anilor, ardelenii au avut parte de multe nopţi memorabile în competiţiile europene, dar prestaţia din această ediţie a preliminariilor Champions League a fost cu adevărat ruşinoasă.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a fost eliminată încă din primul tur, de Pyunik Erevan, campioana Armeniei, echipă cotată de transfermarkt la doar şase milioane de euro, de cinci ori mai puţin ca CFR.

Această ruşine a adus zvonuri cum că ”Bursucul” ar urma să fie înlocuit, dar, până acum, conducerea nu a făcut vreo mutare în acest sens, deşi s-a vehiculat că ar fi contactat anumiţi antrenori.

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Becali a vorbit despre umilinţa suferită de campioana României şi despre posibilitatea ca Dan Petrescu să îşi piardă postul pe banca tehnică.

Victor Becali ştie cine este tehnicianul ideal pentru CFR Cluj

Impresarul este de părere că ardelenii au avut ”şi ghinion” şi a punctat că îl vede pe ”Bursuc” drept antrenorul ideal pentru CFR Cluj.

CFR Cluj a câştigat în pregătire toate meciurile şi le-a câştigat de o manieră categorică.

A fost şi ghinion, nu există scuze pentru CFR, dar ăsta e fotbalul, în fotbal se întâmplă şi asemenea lucruri, viaţa merge înainte şi trebuie să continue.

Eu cred în Dan Petrescu, cred în el pentru că e un antrenor care a avut rezultate. Sigur, mai există şi sincope.

Dacă ne amintim, şi anul trecut putea să iasă din prima dacă nu se schimbă regula, ar fi fost afară.

Eu cred că CFR cu Dan Petrescu este puternică. Şi rezulatele, atâtea campionate câştigate cred că sunt în favoarea lui”, a declarat Victor Becali pentru Orange Sport.

Joi seara, de la ora 20:30, CFR Cluj o va înfrunta pe Inter Club d'Escaldes, în al doilea tur preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare