Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu se teme de ADN-ul de campioană al lui Inter d'Escalades, Panduru îl avertizează: ”Dacă nici pe aştia de două milioane nu îi batem...” | EXCLUSIV

Petrescu se teme de ADN-ul de campioană al lui Inter d'Escalades, Panduru îl avertizează: ”Dacă nici pe aştia de două milioane nu îi batem...” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru i-a oferit un răspuns lui Dan Petrescu, după ce ”Bursucul” a vorbit la superlativ despre adversara din turul doi preliminar al Conference League, Inter Club d’Escaldes, campioana Andorrei în fiecare dintre ultimele trei sezoane.

În stilul său caracteristic, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Inter Club d’Escaldes, Dan Petrescu a vorbit la superlativ despre adversara sa, aşa cum procedează înaintea oricărui meci.

”Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă.

Nu e uşor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, şi restul sunt internaţionali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce ţară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar.

Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeţi rezultatele, nu mai sunt diferenţe mari, nu mai sunt echipe mici şi echipe mari.

E un meci foarte greu şi trebuie să-l pregăteşti foarte bine”, a spus ”Bursucul”.

Petrescu se teme de ADN-ul de campioană al Inter d'Escalades, Panduru îl avertizează

Şocat de cele auzite, din nou, Basarab Panduru i-a avertizat pe Dan Petrescu şi jucătorii săi că nu îşi permite încă o umilinţă asemenea celei cu Pyunik.

Marea favorită înaintea duelului din primul tur preliminar al Champions League, CFR Cluj nu a reuşit să treacă de campioana Armeniei.

Noi avem probleme mari de tot! Nu ai cum aşa ceva! Indiferent ce e, nu ai cum să te compari cu ăştia.

Dacă patronul tău vede, <<bă, dacă noi pe ăştia de două milioane nu îi batem, noi avem 30.000 salariul, de ce să mai dăm, mă, salariile astea mari, de ce să mai aduc eu bani de acasă?

La ce îmi trebuie mie lot de 33 de milioane dacă nu pot să îi bat nici pe ăştia de două?>>”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Basarab Panduru spunea încă din urma ruşinii cu Pyunik că ”dacă îi tot faci pe slabii ăştia buni îţi vor da în cap.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare