Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Basarab Panduru îi trezeşte la realitate pe jucătorii CFR-ului: ”Nu vă mai merge cu 1-0”

EXCLUSIV Basarab Panduru îi trezeşte la realitate pe jucătorii CFR-ului: ”Nu vă mai merge cu 1-0”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut duelul cu Pyunik Erevan, scor 2-2 (3-4 d.l.d.), din manşa a doua a duelului din primul tur preliminar din UEFA Champions League.

EXCLUSIV Basarab Panduru îi trezeşte la realitate pe jucătorii CFR-ului: ”Nu vă mai merge cu 1-0”

CFR Cluj a fost învinsă de Pyunik Erevan la penalty-uri, scor 2-2 (3-4 d.l.d.) iar campioana României este eliminată de formaţia din Armenia din Liga Campionilor.

Basarab Panduru a răbufnit la finalul partidei. În opinia lui Panduru, CFR nu a jucat fotbal azi.

”Habar n-am cu ce să încep. După meciul tur am crezut ca n-au probleme, dar faptul că tu nu joci nimic în meciul de acasă mie îmi spune multe. Întotdeauna când CFR câştigă cu 1-0 se spune că asta e scorul, ei uite că nu mai merge. E o ruşine de joc. În două meciuri tu nu vrei să joci fotbal cu o echipă slabă. Eu îţi spun ce am văzut. Până la urmă dacă îi tot faci pe slabi ăştia buni iţi vor da în cap. Că tot zice că sunt buni, nu, nu sunt! 

Mie mi se pare că este o diferenţă mare de valoare. Eu am spus că era mai bine să bată acolo, să nu mai am treabă după. Nu mă aşteptam să egaleze în prelungiri după ce a mercat Petrila. Pe faza de apărare erau 5 pe fund, patru la mijloc şi un atacant, culmea, dacă cu ăştia jucăm aşa... Boateng ori e pus, ori face lucruri care îl depăşesc pe el. Faptul că tot îi faci buni, nu dăunează?!”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

În urma eliminării din Liga Campionilor, CFR Cluj va continua în turul doi preliminar din Conference League, unde va da peste Inter Club d'Escalades, campioana din Andorra, în timp ce campioana Armeniei o va întâlni pe Dudelange, campioana din Luxemburg, în turul doi preliminar din UCL.

VIDEO ”Demisia! Demisia!”. Fanii au răbufnit în Gruia şi s-au luat de Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik Erevan

Afla mai multe despre: cfr clujbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare