Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Iosif, "asaltat" de oferte după ce a plecat de la Rapid: "Telefonul a sunat"

EXCLUSIV | Mihai Iosif, "asaltat" de oferte după ce a plecat de la Rapid: "Telefonul a sunat"

Superliga

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Mihai Iosif a dezvăluit că a avut câteva oferte pentru a reveni pe banca tehnică, după ce a plecat de la Rapid. Discuţiiile nu s-a concretizat, însă, dar a avut timp să-şi termine cursurile pentru a obţine licenţa.

"Telefonul a sunat", a spus Mihai Iosif despre ofertele pe care le-a primit după ce s-a despărţit de Rapid, club pe care l-a promovat în Superligă.

EXCLUSIV | Mihai Iosif, "asaltat" de oferte după ce a plecat de la Rapid: "Telefonul a sunat"

Mihai Iosif n-a dus lipsă de oferte pentru a reveni pe bancă. După plecarea de la Rapid, club de care s-a despărţit la începutul lui 2022, "Miţă" a stat în afara fotbalului, dar nu departe de el. Cluburile l-au căutat pe antrenorul care a promovat Rapidul înapoi în Superligă.

Totuşi, niciuna dintre discţiile pe care Mihai Iosif le-a avut cu cluburile nu s-au concretizat: "A sunat, telefonul a tot sunat, dar ba a fost licenţă, ba au fost nişte discuţii care nu s-au concretizat şi... A sunat telefonul, nu ca înainte, dar a sunat. Mi-aş dori o echipă care să fie o stabilitate din toate punctelede vedere şi o echipă cu obiective", a spus Mihai Iosif, pentru Orange Sport.

Mihai Iosif şi-a luat licenţa

Tehnicianul a profitat de vacanţa forţată pe care a luat-o după ce şi-a încheiat socotelile cu Rapid şi a terminat cursurile pentru licenţa de antrenor. Mihai Iosif s-a plictisit să nu fie implicat în fenomen, dar şi-a petrecut timpul cu familia.

"Departe de fotbal nu am fost, pentru că am urmărit tot ce s-a întâmplat în această perioadă, am avut licenţă, finalul ei. Dar acasă e plictiseală. Meciuri, familie şi cam atât. E cu totul şi cu totul altceva, dar asta e viaţa antrenorului. În regula, am terminat-o, un an de zile, acum e totul ok", a mai spus Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: mihai iosifofertesuperliga 

viewscnt
Articole similare