Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posibilul înlocuitor al lui Toni Petrea la FCSB îi atrage atenţia lui Florin Tănase: "Nu mi se pare normal. Vorbeşti cu MM, cu patronul" | EXCLUSIV

Posibilul înlocuitor al lui Toni Petrea la FCSB îi atrage atenţia lui Florin Tănase: "Nu mi se pare normal. Vorbeşti cu MM, cu patronul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, şi-a atras critici în ultimele zile, după ce a atras atenţia asupra lotului subţire al echipei din Berceni.

Nicolae Dică, despre Florin Tănase: "Nu mi se pare normal. Vorbeşti cu MM, cu patronul"

Fostul secund al naţionalei şi principal al FCSB, Nicolae Dică, se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Toni Petrea la FCSB. Totuşi, pentru moment, finanţatorul Gigi Becali a anunţat că postul actualului antrenor nu e ameninţat

Acelaşi Gigi Becali a recunoscut că nu e supărat pe Florin Tănase şi chiar a glumit cu căpitanul FCSB, care a criticat anumite decizii luate la partida cu U Cluj

Totuşi, Nicolae Dică i-a atras atenţia lui Florin Tănase, căruia i-a dat un sfat privind anumite reacţii. 

"Nu mi se pare normal ca el ca jucător să spună că nu avem lot, buget, nu! Vorbeşti cu MM, cu patronul, nu ieşi în presă să zici nebuniile astea. Un fotbalist trebuie să facă ce spune antrenorul şi poate veni cu ceva în plus. Sunt momente în joc în care trebuie să apară şi valoarea ta. 

Tănase e jucător bun, de naţională, golgheterul echipei în ultimii doi ani. Eu cred că în Serie A ar face faţă, la o echipă de mijlocul clasamentului", a declarat Nicolae Dica pentru Orange Sport. 

Aflat în platou, Basarab Panduru a atras atenţia asupra unei probleme de la FCSB. 

"Cordea a ajuns să înţeleagă că e mai important să dau gol decât să dau o pasă, că voi asta doriţi. Fiecare încearcă individual să facă lucruri, iar ca echipă nu mai funcţionează absolut deloc. De ce?", a spus expertul Orange Sport. 

Prima reacţie a lui Nicolae Dică despre postul de antrenor la FCSB

Dică a este din nou varianta de rezervă a omului de afaceri care controlează FCSB, dacă Toni Petrea nu obţine rezultate. Informaţi a fost comentată de antrenor. 

"Mă bucur că apar asemenea veşti, înseamnă că am făcut ceva cât am fost acolo. Cred că am avut rezultate bune. N-am vorbit cu absolut nimeni, nu s-a pus problema ca eu să merg la Steaua (n.r. - FCSB)", a spus Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: florin tanasenicolae dicamihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare