Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Transferuri la U Craiova: semnează atacantul brazilian şi tricolorul! Azi au zburat spre România şi se duc spre Oltenia

ULTIMA ORĂ Transferuri la U Craiova: semnează atacantul brazilian şi tricolorul! Azi au zburat spre România şi se duc spre Oltenia
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit două transferuri în ultimele zile, după ce a început noul sezon cu Laszlo Balint pe banca tehnică. Astfel, oltenii ajung la patru fotbalişti sosiţi în lot. Ultimii doi jucători cu care s-a bătut palma sunt în drum spre Oltenia.

Două transferuri la Universitatea Craiova: atacantul brazilian şi un tricolor

Universitatea Craiova a întârziat cu transferurile în această vară, în care Laurenţiu Reghecampf a fost îndepărtat de Mihai Rotaru şi de ceilalţi conducători. În locul său, pe banca tehnică a fost preferat Laszlo Balint, care este sub o presiune constantă într-un sezon în care "leii" vor performanţă atât în competiţiile interne, cât şi în Conference League. 

Fostul principal de la UTA Arad e nevoit să-i integreze rapid pe nou-veniţii pe "Ion Oblemenco". Raul Silva, sosit de la Braga, şi Ivan Martic, venit de la Sion, au prins primele minute în echipa lui Laszlo Balint, iar veştile bune continuă. 

Presa din Polonia a anunţat ultimele informaţii despre noutăţile din lotul Universităţii Craiova. 

Conform Sport.lovekrakow.pl, mijlocaşul lateral Sergiu Hanca şi atacantul Rivaldinho sunt pe drum spre Craiova! Mutările vor fi anunţate în scurt timp de olteni, care au pus mâna pe doi jucători care au lăsat o impresie bună în prima ligă din România. 

Cei doi fotbalişti sosesc de la Cracovia. Sergiu Hanca şi-a luat rămas bun, joi, de la echipa pentru care evoluează din 2019 şi unde a devenit căpitan. Antrenorul echipei din Polonia a confirmat plecarea tricolorului în ultima conferinţă de presă. 

De asemenea, Rivaldinho nu a stat pe gânduri atunci când a primit oferta Universităţii Craiova. Spre deosebire de Sergiu Hanca, fiul lui Rivaldo nu a impresionat la Cracovia, pentru care a marcat de trei ori în 51 de meciuri. 

Sursa citată anunţă că amândoi au zburat spre Bucureşti, vineri, şi sunt în drum spre Oltenia, pentru a fi prezentaţi oficial la Universitatea Craiova. 

Expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a prezentat un motiv aflat pentru care Sergiu Hanca a ales să revină în Superligă, deşi era considerat un pilon al echipei din Polonia. 

Universitatea Craiova, doar egal la debutul în Conference League în acest sezon

Universitatea Craiova a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa albaneză Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Au marcat Ivan ‘45+2 (penalti) pentru craioveni şi Haxhaj ’51 pentru Vllaznia.

Returul este programat joia viitoare, la Craiova, la ora 20.30.

  • Universitatea Craiova VS Vllaznia: Lazar – Căpăţînă, Găman, Raul Silva, Bancu – Creţu (Screciu ’71), Mateiu – Gustavo (Roguljic ’89), Baiaram (Cîmpanu ‘90+3, Ivan – Koljic (Markovic ’70). Antrenor: Laszlo Balint

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: laszlo balintuniversitatea craiovatransferuri universitatea craiovasergiu hancarivaldinhouniversitatea craiova conference league 

viewscnt
Articole similare