Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-am putut să-l luăm!". Dan Petrescu a dezvăluit un transfer ratat de CFR Cluj

"N-am putut să-l luăm!". Dan Petrescu a dezvăluit un transfer ratat de CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a dezvăluit un transfer pe care nu l-a putut face la CFR Cluj. Unul dintre jucătorii lui Inter Escaldes, adversara din preliminariile Conference League, a fost pe lista de transferuri a campioanei României "acum mulţi ani", dar mutarea nu s-a realizat.

Unul dintre jucătorii lui Inter Escaldes, adversara CFR-ului din preliminariile Conference League, nu a putut fi adus în Gruia. Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a dezvăluit că Aridai Cabrera (33 de ani), acum la echipa din Andorra, a fost pe lista de transferuri a ardelenilor.

"N-am putut să-l luăm!". Dan Petrescu a dezvăluit un transfer ratat de CFR Cluj

Fără să dezvăluie cu exactitate perioada, Dan Petrescu a spus că Aridai Cabrera, jucătorul lui Inter Escaldes, a fost pe lista de transferuri a CFR-ului. "Acum mulţi ani", a fost singurul reper dat de "Bursuc" în cazul transferului ratat al lui Cabrera, care se pregăteşte să plece şi de la echipa andorreză.

"Pe Cabrera îl ştim foarte bine. El a fost pe lista lui CFR acum mulţi ani. Panin a fost să îl vadă, a vrut să îl ia, dar nu a putut să îl ia. El pleacă în India după meciurile astea, a semnat acolo", a spus Dan Petrescu, conform spotmedia.ro.

Aridai Cabrera a jucat mult timp în ligile inferioare din Spania la echipe precum Las Palmas, Mallorca, Girona, Cultural Leonesa şi Huracan Valencia. Cel mai bun sezon al carierei l-a avut în liga a treia din Spania, la echipa a doua a Valenciei, unde a marcat 15 goluri în 34 de meciuri.

  • 175.000 de euro este cota de piaţă a lui Aridai Cabrera în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dan petrescuaridai cabreracfr clujtransferratat 

viewscnt
Articole similare