Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a anunţat pe Toni Petrea care e decizia luată după începutul slab de sezon la FCSB: "Ce să-i facă el?"

Gigi Becali l-a anunţat pe Toni Petrea care e decizia luată după începutul slab de sezon la FCSB: "Ce să-i facă el?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre antrenorul Toni Petrea, cel care a început sezonul cu o remiză şi o înfrângere.

Gigi Becali, despre Toni Petrea: "Ce să-i facă el?"

FCSB a fost învinsă, joi, în prima manşă a turului doi preliminar al UEFA Conference League de echipa georgiană FC Saburtalo. Unicul gol al meciului a fost marcat Nonikaşvili, în minutul 41. Returul va avea loc săptâmâna viitoare, de la ora 20.30.

A fost al doilea rezultat slab al FCSB-ului, după remiza din Superligă cu U Cluj, scor 1-1, care a pornit criticile lui Gigi Becali în deschiderea sezonului. 

După e a insistat să-l păstreze, chiar dacă a pierdut titlul în campionat în sezonul recent încheiat, Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Toni Petrea. 

Pentru moment, tehnicianul nu e în pericol, iar afaceristul a dat vina pe anumiţi jucători, după partida din Georgia cu Saburtalo. 

"Nu (n.r. dacă s-a gândit să schimbe antrenorul). Păi ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?

Nu schimb eu antrenorul acum, ţaca-paca. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul (n.r cu Saburtalo). E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs.

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii", a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Pentru Toni Petrea urmează meciul Rapid Bucureşti - FCSB, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare