Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia jucătorului despre care s-a scris că ”trebuie mai întâi să se apuce de echipa naţională” înainte de a se retrage: ”Profit de ocazie şi anunţ”

Reacţia jucătorului despre care s-a scris că ”trebuie mai întâi să se apuce de echipa naţională” înainte de a se retrage: ”Profit de ocazie şi anunţ”

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă a reacţionat cu privire la vestea unei posibile retrageri de la echipa naţională, pe fondul rezultatelor extrem de slabe din ultima perioadă.

România a fost preluată la începutul anului de Edi Iordănescu, cel care l-a înlocuit pe Mirel Rădoi.

Cu fiul lui Anghel Iordănescu la conducerea băncii tehnice, ”tricolorii” au evoluat în şase partide, dintre care patru oficiale şi două amicale, şi au obţinut o singură victorie (1-0 cu Finlanda).

Mai mult, a fost umilită de Muntenegru, în cele două meciuri din Liga Naţiunilor, scor 0-5 la general.

Cu astfel de rezultate, nu este de mirare că reproşurile şi criticile la adresa jucătorilor, a selecţionerului şi a conducerii FRF nu au întârziat să apară.

Astfel, s-a pus problema ca unii jucători să renunţe la tricoul echipei naţionale

Reacţia lui Mitriţă despre care s-a scris că vrea să se retragă de la echipa naţională a României: ”Profit de ocazie şi anunţ”

Printre aceştia s-a numărat şi Alex Mitriţă, fotbalist cu 18 selecţii şi trei goluri pentru echipa României.

La ultima acţiune a echipei naţionale, acesta a evoluat doar 26 de minute. A intrat în repriza a doua a meciului din Muntenegru, pierdut scor 0-2. În celelalte trei partide care au urmat, jucătorul de 27 de ani nu a mai prins niciun minut.

La aproape o lună distanţă, Mitriţă a reacţionat cu privire la vestea unei posibile retrageri de la priam reprezentativă.

”N-am zis niciodată că mă retrag de la echipa naţională. Profit de ocazie şi anunţ că voi veni la reprezentativa României oricând voi fi chemat”, a declarat Mitriţă, potrivit as.ro.

Reacţia FRF, după ce s-a scris că Mitriţă s-ar retrage de la naţională

”Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze.

Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, preciza Andrei Vochin, la momentul respectiv, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: echipa nationalamitrita 

viewscnt
Articole similare