Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, reacţie tranşantă după ce s-a scris că Mitriţă se va retrage de la naţională: ”Trebuie mai întâi să te apuci!” EXCLUSIV

FRF, reacţie tranşantă după ce s-a scris că Mitriţă se va retrage de la naţională: ”Trebuie mai întâi să te apuci!” EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Andrei Vochin, oficial FRF, a reacţionat după ce s-a scris că Mitriţă se va retrage de la naţională.

Prima reprezentativă a României a pierdut trei jocuri în ultimele patru meciuri, iar atmosfera este una foarte agitată. Criticile adresate lui Edi Iordănescu şi elevilor săi au fost nenumărate şi apăsătoare, iar despre unii dintre jucători s-a scris că ar avea de gând să se retragă din echipa naţională.

După ce întâi a fost vorba de Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim, pe lista respectivă ar fi apărut şi numele lui Alexandru Mitriţă, conform ProSport.

Acesta a evoluat doar 26 de minute la ultima acţiune a echipei naţionale. Mitriţă i-ar fi anunţat pe secunzii de la echipa naţională că nu mai doreşte să evolueze sub tricolor. 

După ce această informaţie a apărut în presă, Andrei Vochin, oficialul FRF, a avut o reacţie clară. El a spus că jucători care au evoluat în urmă cu 10-20 de ani la naţională nu ar fi dorit să se retragă. 

 ”Trebuie mai întâi să te apuci!” 

”Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze. Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a declarat Andrei Vochin, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: frf-românia-mitriţă-vochin 

viewscnt
Articole similare