Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să nu ne mai plângem. Trebuie mai multă bărbăţie”. Aganovic nu acceptă scuze din partea echipelor româneşti: ”Fotbal se joacă oriunde”

”Să nu ne mai plângem. Trebuie mai multă bărbăţie”. Aganovic nu acceptă scuze din partea echipelor româneşti: ”Fotbal se joacă oriunde”

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a avut o prestaţie excelentă la primul meci european al clubului în noul sezon, iar Adnan Aganovic a avut o reacţie surprinzătoare la final. Mijlocaşul croat al lui Cristiano Bergodi i-a îndemnat pe jucătorii din Superligă să fie ”mult mai bărbaţi”.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Începutul partidei a fost dificil pentru Cristiano Bergodi şi elevii săi. Aceştia s-au văzut conduşi încă din debutul partidei,

Totuşi, odată cu trecerea timpului, formaţia covăsneană a trecut peste şocul iniţial şi a început să joace fotbal.

Catalogată de Helmuth Duckadam drept ”cea mai în formă echipă din campionatul României”, Sepsi a arătat aceeaşo poftă de joc ca şi în partidele cu CFR Cluj, din Supercupă, şi cu Universitatea Craiova, din prima etapă a Superligii.

Ştefănescu ('40+3) şi Păun ('84) au întors scorul, iar autogolul lui Karamatic ('90+3) a stabilit rezultatul final, 3-0 în favoarea reprezentantei României.

Sepsi a beneficiat şi de două penalty-uri, ambele însă ratate, primul de Ştefănescu, cel care a marcat totuşi din rebound, iar cel de-al doilea de Tudorie.

”Să nu ne mai plângem. Trebuie mai multă bărbăţie”. Aganovic nu acceptă scuze din partea echipelor româneşti: ”Fotbal se joacă oriunde”

La capătul meciului, Adnan Aganovic consideră că victoria este pe deplin meritată şi a avut un îndemn.

Mijlocaşul croat a transmis ca fotbaliştii din campionatul României să nu mai caute scuze pentru insucce, ci să fie mult mai bărbaţi.

”Era foarte important să câştigăm meciul acesta. Atmosfera a fost incredibil de bună.

(n.r. despre faprul că încep de la 0-1) Anul acesta nu ştiu ce se întâmplă, un pic greu ne încălzim... meciurile sunt altfel, aşa poate e mai bine.

Am câştigat meritat. Cred că trebuie să fie şi mai mult.

(n.r. v-a terorizat portarul lor?) Sincer, nu mă aşteptam la aşa ceva, să apere două penalty-uri, m-a surprins. Ştiam că portarii sloveni sunt buni, dar aşa ceva nu am văzut până acum.

Trebuie puţină bărbăţie mai mult. Cred că trebuie să fim mai mult bărbaţi aici în România, să nu ne mai plângem că nu e bun terenul, că nu e bun ceva. Se joacă fotbal oriunde, şi în Georgia, şi în Albania.

Trebuie să ne facem treaba noastră şi după să mergem în Slovenia...  aşteptăm un meci acasă, dar sper să câştigăm”, a declarat Aganovic, după meci.

Afla mai multe despre: sepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare