Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calcule răsturnate după seara de Conference League! Panduru a ales echipa din România cu cele mai mici şanse de calificare în turul III | EXCLUSIV

Calcule răsturnate după seara de Conference League! Panduru a ales echipa din România cu cele mai mici şanse de calificare în turul III | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru şi Florin Răducioiu au tras primele concluzii după seara de Conference League a echipelor din România.

Reacţii după seara europeană a echipelor din România

Echipele din Superligă au terminat cu două victorii, o remiză şi o înfrângere primul meci al dublei din turul secund preliminar Conference League. Singura înfrângere a fost în dreptul FCSB, care şi-a mai trecut un rezultat de uitat în palmares cu georgienii de la Saburtalo, 

De altfel, Basarab Panduru îi dă cele mai mici şanse de calificare echipei lui Gigi Becali în turul III preliminar Conference League. 

"Cred că e o seară bună până la urmă. Toată lumea are şanse, chiar dacă acum, la ce s-a jucat, cele mai mici şanse le are FCSB. Cele mai mari le are CFR. Maniera de cum ai pierdut, FCSB, cum ai jucat tu. Cu U Cluj ne-ai spus că ai jucat rău tu, nu că a jucat bine U Cluj. În seara asta am văzut fotbal la georgieni, aveau fotbal. Cei de la Saburtalo, mult mai buni decât Pyunik Erevan. 

Saburtalo e de departe cea mai bună echipă dintre adversarele echipelor din România. La Vllaznia nu am văzut mare lucru, n-am crezut că îi dă gol Craiovei. Ultimii sunt cei de la Inter din Andorra", a declarat expertul Orange Sport. 

Florin Răducioiu a mers mai departe şi a vorbit despre relaţia finanţatorului Gigi Becali cu antrenorul Toni Petrea. 

"De mulţi ani ştiţi ce se întâmplă, e un fenomen pe care-l acceptăm. Gigi e adevăratul antrenor, nu spun o noutate, dar dacă aşa îi convine antrenorului Petrea, dacă acceptă această situaţie", a spus fostul team manager al lui Dinamo. 

Rezultatele echipelor din România în preliminariile Conference League

FCSB a fost învinsă, joi, în prima manşă a turului doi preliminar al UEFA Conference League de echipa georgiană FC Saburtalo. Unicul gol al meciului a fost marcat Nonikaşvili, în minutul 41.

CFR Cluj s-a impus cu scorul 3-0 (2-0) în faţa echipei Inter Escades,din Andorra, joi seară, pe teren propriu, în prima manşă din al doilea tur preliminar al Conference League. Ultimul gol a fost al românului Raul Feher, în propria poartă.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Universitatea Craiova a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa albaneză Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: basarab pandurucfr clujfcsbuniversitatea craiovasepsiflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare