Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a transmis Viktor Orban lui Laszlo Dioszegi, după victoria răsunătoare a lui Sepsi din Conference League: ”Tot Guvernul Ungariei a venit la meci!”

Ce i-a transmis Viktor Orban lui Laszlo Dioszegi, după victoria răsunătoare a lui Sepsi din Conference League: ”Tot Guvernul Ungariei a venit la meci!”
Comentarii

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit ce i-a transmis Viktor Orban, după victoria lui Sepsi din Conference League.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Au marcat: Ştefănescu ‘45+4, Păun ’84, Karamatic ‘90+3 (autogol) / Seslar ‘4. În minutul 66, de la oaspeţi a fost eliminat autorul golului, Seslar. A fost acordat penalti pentru Sepsi, însă Tudorie a ratat.

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a venit la Sfântu Gheorghe pentru a vedea meciul Sepsi - Olimpija Liubljana din preliminariile Conference League.

Prezenţă-surpriză la meciul Sepsi - Olimpija Liubljana, Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost invitat de oficialii clubului din Covasna să vadă partida din preliminariile Conference League. Unul dintre cei mai importanţi oameni din statul maghiar, Orban s-a afişat cu fularul lui Sepsi la gât.

La finalul meciului, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că tot Guvernul Ungariei a fost la meciul lui Sepsi. Patronul echipei covăsnene a mărturist că prim-ministrul Ungariei l-a felicitat pentru rezultatul obţinut de echipa lui în Conference League. 

”Tot Guvernul Ungariei a venit la meci!”

”Sunt foarte fericit. Trebuie să recunoaştem. Cu 3-1, mergem cu prima şansă. Jucătorii mei au înţeles mesajul, că noi luptăm până în minutul 95. O calificare ar însemna un lucru mare. Anul trecut am căzut din primul tur. Nu sunt dezamăgit, dar sunt sigur că la retur vor veni televiziunile să difuzeze meciul. S-a văzut că am jucat un fotbal bun şi cred că avem şi noi meritul nostru. 

Domnul Orban ne-a felicitat. Guvernul Ungariei... nu am negat niciodată că ei nu ar fi fost cei care au construit stadionul nostru. Au fost aici la Tuşnad. Tot Guvernul Ungariei a venit la meci. Este un lucru firesc, deoarece datorită lor putem să vorbim despre acest stadion superb. Ne-au felicitat şi au spus că avem o echipă bună”, a spus Laszlo Dioszegi, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: viktor orban-laszlo dioszegi-sepsi 

viewscnt
Articole similare