Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, norocoasă în Georgia. Antrenorul lui Saburtalo: ”Meritam să câştigăm. Puteam să marcăm mai mult”. Avertisment pentru returul de la Bucureşti

FCSB, norocoasă în Georgia. Antrenorul lui Saburtalo: ”Meritam să câştigăm. Puteam să marcăm mai mult”. Avertisment pentru returul de la Bucureşti

FCSB

Comentarii

Lasho Nozadze, antrenorul formaţiei Saburtalo Tbilisi, a tras concluziile după victoria obţinută în faţa celor de la FCSB, vicecampioana României, şi este de părere că georgienii ar fi putut marca mai mult. A lansat şi un avertisment pentru returul de peste o săptămână.

FCSB a pierdut în compania formaţiei Saburtalo, la Tbilisi, scor 0-1, în prima manşă din turul al doilea preliminar din Conference League.

Vicecampioana României a avut o prestaţie modestă şi doar paradele lui Târnovanu au făcut ca scorul să nu capete proporţii.

La finalul partidei, Lasho Nozadze, antrenorul georgienilor, a fost foarte mulţumit de evoluţia echipei sale şi a subliniat faptul că aceasta putea să marcheze mai mult de un gol.

Deşi i-a lăudat şi pe jucătorii lui Toni Petrea, tehnicianul lui Saburtalo este de părere că victoria obţinută este pe deplin meritată.

De asemenea, Nozadze a lansat un avertisment celor de la FCSB pentru retur, precizând faptul că echipa sa nu va ceda uşor şi va lupta până la capăt.

FCSB, norocoasă în Georgia? Antrenorul lui Saburtalo: ”Meritam să câştigăm. Puteam să marcăm mai mult”. Avertisment pentru returul de la Bucureşti

”În primul rând, le mulţumesc jucătorilor pentru modul în care s-au dedicat şi fanilor pentru susţinere.

Deşi am mulţi jucători tineri în echipă, nu le-a fost frică de adversar. Am respectat planul şi am câştigat primul meci.

Acum aşteptăm returul de la Bucureşti, dar suntem conştienţi că am făcut doar jumătate din treabă şi mai sunt 90 de minute de jucat.

Una peste alta, meritam să câştigăm. Puteam să marcăm chiar mai mult, dar şi ei au avut ocaziile lor.

Putem să ne calificăm în turul următor, le promit fanilor că vom lupta şi nu vom ceda. Avem capacitatea de a ne califica după cele două meciuri. Am arătat la Tirana că putem lupta. 

În ceea ce priveşte adversarul, FCSB are mulţi jucători de clasă, iar meciul de azi a arătat asta.

Am făcut şi noi câteva greşeli şi urmează să le analizăm în următoarele zile, când vom pregăti returul", a declarat Lasho Nozadze, potrivit georgienilor de la Sportall.

Returul dintre FCSB şi Saburtalo va avea loc joi, pe 28 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: fcsbconference league 

viewscnt
Articole similare