Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB care l-a scos din sărite pe Ioan Ovidiu Sabău, după eşecul surprinzător din Conference League: ”Delăsarea se vede urât de pe margine!”

Jucătorul de la FCSB care l-a scos din sărite pe Ioan Ovidiu Sabău, după eşecul surprinzător din Conference League: ”Delăsarea se vede urât de pe margine!”
Comentarii

FCSB a fost învinsă, joi, în prima manşă a turului doi preliminar al UEFA Conference League de echipa georgiană FC Saburtalo.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Nonikaşvili, în minutul 41. Echipa lui Toni Petrea a făcut un meci slab. Chiar dacă a avut ocazii de gol, iar Florinel Coman a lovit bara în repriza secundă, FCSB nu a reuşit să egaleze pe tabelă. 

În anumite momente ale jocului, adversarii echipei bucureştene au fost depăşiţi mult prea uşor, iar băieţii lui Gigi Becali au fost salvaţi în repetate rânduri de portarul Târnovanu, care a avut mai multe intervenţii salvatoare. 

Ioan Ovidiu Săbău nu a fost mulţumit de ce a văzut în meciul FCSB-ului. El a fost uimit de modul cum Saburtalo a dominat-o pe FCSB, iar atitudinea lui Edjouma l-a supărat pe fostul mare internaţional român. 

”Delăsarea se vede urât de pe margine!”

”O echipă de pe locul 5 din Georgia te domină fizic şi la capitolul valoare, tehnică. Te-a dominat clar! Poate că după acest joc înţeleg şi cei de la FCSB că trebuie să joci fundaş dreapta cu fundaş dreapta, fundaş stânga să fie un fundaş stânga, că ai nevoie de un atacant, de jucători care efectiv să ştie care este postul lor. Mi se pare o echipă mult mai slabă decât cea de anul trecut, mult mai modestă. Şi în campionat cred că se va vedea.

Nici cei doi fundaşi centrali nu vin cu un plus de valoare în momentul de faţă. Tănase a fost destul de modest, şters. A intrat Coman, dar a fost la fel. Nu văd o echipă motivată, jucători care să sufere când nu au realizări. Nu-i văd să comunice, să facă anumite gesturi, să arate că sunt preocupaţi.

La un moment dat, au fost dominaţi. Un jucător georgian a driblat trei sau patru jucători de la FCSB. Au fost nişte greşeli copilăreşti, nişte gafe incredibile. Pase greşite. Şi fizic... am văzut jucători care nu aleargă, cum era Edjouma. Se juca în spatele lui şi echipa fugea după minge, iar el era la pas. O indolenţă, o delăsare... se vede urât de pe margine”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-neluţu sabău 

viewscnt
Articole similare