Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, tentat să plece de la FCSB. A lăsat de înţeles că vrea să renunţe: "O să am o discuţie cu conducerea!"

Toni Petrea, tentat să plece de la FCSB. A lăsat de înţeles că vrea să renunţe: "O să am o discuţie cu conducerea!"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul meciului Rapid - FCSB 2-0 şi lăsat de înţeles că ar putea pleca de la echipă. Tehnicianul a anunţat că va avea o discuţie cu conducerea clubului.

FCSB are parte de un debut de sezon extrem de slab, cu două înfrângeri şi un egal în trei meciuri. Scaunul lui Toni Petrea tremură serios.

Toni Petrea, tentat să plece de la FCSB. A lăsat de înţeles că vrea să renunţe: "O să am o discuţie cu conducerea!"

Rapid a învins FCSB cu 2-0, pe Giuleşti, într-un meci din etapa a 2-a din Superligă. La finalul meciului, antrenorul FCSB, Toni Petrea a anunţat că urmează să aibă o discuţie cu conducerea clubului şi a lăsat de înţeles că vrea să renunţe la postul său şi să plece de la echipă.

"Rapid, s-a văzut că e o echipă experimentată, au ştiut să ne întrerupă acţiunile.

A trebuit să facem patru schimbări, Bouhenna a simţit o accidentare, am zis să dăm puţin viteză jocului. Din păcate, şi Darius Olaru s-a accidentat. N-am informaţii încă, dar cred că e doar o lovitură.

Sunt nemulţumit de deciziile pe care le-am luat în unele momente, când trebuia să jucăm simplu. La fazele fixe... Le-am transmis asta, dar n-au primit mesajul.

Sunt momente foarte importante ale jocului pe care nu le-am tratat cum trebuie.

Din moment ce nu marcăm, în 3 jocuri am marcat un gol din penalty, e clar că avem nevoie de atacant. Dar nu ştiu dacă vom putea găsi ceva.

Se întâmplă ceva cu noi, e clar, nu pot să-mi dau seama încă. Avem discuţii, individuale şi colective, pentru a ieşi din acest moment dificil.

N-am avut limpezime, luciditate în faţa porţii. Probabil ca dacă marcam la 1-0 pentru ei, poate că altfel era meciul. Dar e tardiv.

O să am o discuţie cu conducerea clubului şi vedem ce hotărâm. Mi se pare normal să discut cu conducerea, în condiţiile în care echipa nu merge. Încă nu ştiu, vom vedea"
, a spus Toni Petrea, la Orange Sport.

Rapid - FCSB 2-0, în Superligă

Rapid a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FCSB, în derbiul etapei a doua a Superligii.

Golurile au fost marcate de Dugandzic '19 şi Săpunaru '40.

Rapid a deschis scorul în minutul 19, când Ioniţă a centrat şi Dugandzic a înscris ca o lovitură de cap la primul său meci pentru Rapid.

Scorul final al meciului, 2-0, a fost stabilit în minutul 40, când Sefer a executat o lovitură liberă, Dugandzic a întors în careu pentru Săpunaru şi fundaşul rapidist a înscris.

Rapid: Moldovan - J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ştefan (Iacob 90’) - Kait, Crepulja, Ioniţă II (A. Ciobanu 60’) – Sefer (Pănoiu 60’), Dugandzic, Costache (Papeau 75’). Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Bouhenna (Tamm 46’), Dawa, Radunovic – Oaidă (Olaru 46’; Musi 78’), Edjouma (Şut 46’), Fl. Tănase - Cordea, I. Stoica, Fl. Coman (Oct. Popescu 46’). Antrenor: Toni Petrea

Cartonaşe galbene: Săpunaru 24, H. Moldovan 58, Dugandzic 59, Crepulja 79 / Radunovic 58, Cordea 82, Oct. Popescu 88

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Horia Gabriel Mladinovici

Arbitri VAR: Horaţiu Feşnic - Mircea Grigoriu

Observator: Iosif Olah.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbrapidreactieplecare 

viewscnt
Articole similare