Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ladislau Boloni nu-i dă mari şanse lui Rareş Ilie la Nice: ”Este dificil să se impună acolo!”

Ladislau Boloni nu-i dă mari şanse lui Rareş Ilie la Nice: ”Este dificil să se impună acolo!”
Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) este noul fotbalist al lui Nice, echipă din Ligue 1. Clubul francez a anunţat oficial mutarea, duminică.

Ladislau Boloni nu-i dă mari şanse lui Rareş Ilie la Nice: ”Este dificil să se impună acolo!”

Ex-jucătorul ofensiv al Rapidului a plecat în Franţa şi a trecut cu bine vizita medicală. Nice a anunţat oficial că a semnat cu Rareş Ilie, în schimb căruia Rapid Bucureşti încasează peste 5 milioane de euro, primul transfer important făcut de la revenirea în Superligă. 

Ladislau Boloni a comentat transferul şi este de părere că lui Ilie îi va fi foarte greu să se impună la formaţia franceză! 

”Ce pot să spun e că Nice este un club serios, cu oameni de mare capacitate, meseriaşi buni şi trebuie să sperăm că băiatul va reuşi şi va fi bine pentru toată lumea.

Nu aş vrea să spun foarte multe pentru că nu îl cunosc foarte bine pe Rareş Ilie şi nu vreau să se interpreteze. Faptul că a fost cumpărat de Nice e un lucru interesant.

Acuma nu trebuie să facem toţi infarct că un jucător a fost vândut cu cinci milioane de euro, când se vând jucători pe zeci şi zeci de milioane de euro. Să lăsăm mai bine acest entuziasm.

Eu cred că va avea nevoie de un timp de acomodare şi pe urmă va vorbi talentul lui. Este dificil să se impună şi trebuie să îi ţinem pumnii”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit Fanatik.ro.

Ce salariu va avea Rareş Ilie la Nice

Transferul lui Nice înseamnă şi o creştere salarială semnificativă pentru Rareş Ilie. Presa din Franţa a dezvăluit salariul pe care oficialii lui Nice i l-au propus jucătorului.

Potrivit le10sport.com, Rareş Ilie va încasa 450.000 de euro brut pe sezon. Iniţial, s-a zvonit că mijlocaşul român va primi 500.000 de euro net pe an.

Rapid, două mutări pe piaţa transferurilor! Înlocuitorul lui Rareş Ilie vine la Bucureşti să semneze. Încă un jucător de la CFR, în discuţii cu giuleştenii

Afla mai multe despre: rares ilieladislau boloninice 

viewscnt
Articole similare