Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favoritul să îl înlocuiască pe Toni Petrea la FCSB, întrebat direct dacă ar semna cu echipa lui Gigi Becali! Ce răspuns a dat | VIDEO EXCLUSIV

Favoritul să îl înlocuiască pe Toni Petrea la FCSB, întrebat direct dacă ar semna cu echipa lui Gigi Becali! Ce răspuns a dat | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în seara meciului dintre Rapid şi FCSB, Nicolae Dică (42 de ani) a fost întrebat dacă i-ar lua locul lui Toni Petrea (47 de ani). Înfrângerea din derby a fost fatală pentru acesta, Gigi Becali anunţându-i demisia în următoarea dimineaţă.

După doar trei meciuri din acest sezon, Toni Petrea urmează să o părăsească pe FCSB, întrucât nu a reuşit să obţină nicio victorie până acum.

Roş-albaştrii s-au prezentat deplorabil la toate jocurile din actuala stagiune şi pleacă cu a doua şansă în preliminariile Conference League, după ce au fost înfrânţi de Saburtalo în tur.

Problemele defensive ale FCSB-ului au fost evidente în acest sezon, iar pentru Petrea eşecul cu Rapid a fost picătura care a umplut paharul, deşi detaliile plecării sale rămân necunoscute.

În orice caz, Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor, iar favoritul pentru post este fostul antrenor şi jucător de la FCSB, Nicolae Dică.

Interesant este că tehnicianul de 42 de ani a fost prezent în studioul Orange Sport chiar în urma meciului cu Rapid şi a fost întrebat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă dacă i-ar lua locul lui Toni Petrea.

Fostul secund de la echipa naţională a afimat că nu este dornic să discute de un post ocupat, deşi recunoscuse în urmă cu scurt timp că dacă ar fi chemat la negocieri de Becali, s-ar duce.

Nicolae Dică, întrebat dacă ar reveni la FCSB

Cred că va rămâne Petrea până la meciul cu Saburtalo. Nu vreau să vorbesc despre treaba asta (n.r. dacă l-ar înlocui), pentru că, deocamdată, e un antrenor acolo.

Nu vreau să discut acum, atât timp cât au antrenor şi nu am vorbit cu nimeni de acolo. În pregătirea pe care au făcut-o în această vară, jocurile amicale pe care le-au avut le-au avut cu echipe slab cotate din România.

Ar fi trebuit să meargă în cantonament în străinătate, să joace cu adversari mai puternici”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

Şi patronul de la FCSB a recunoscut că Dică se numără printre opţiunile sale, numindu-l un ”om cuminte”, cu care se poate lucra.

Pe lângă FCSB, antrenorul de 42 de ani ar fi dorit şi de CS Mioveni.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare