Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Normal. Mă duc să vorbesc cu patronul". Antrenorul pregătit pentru negocierile cu Becali la FCSB | EXCLUSIV

"Normal. Mă duc să vorbesc cu patronul". Antrenorul pregătit pentru negocierile cu Becali la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a început cu stângul şi noul sezon, iar finanţatorul Gigi Becali are de unde alege, în cazul în care va dori să producă o schimbare la nivelul băncii tehnice. Primul pretendent a anunţat că e dispus să discute cu afaceristul, dacă va fi sunat.

Primul antrenor care e pregătit să vină la FCSB: "Normal că mă duc să vorbesc cu Gigi Becali"

Actualul antrenor al FCSB, Toni Petrea, este sub presiunea rezultatelor, din cauza începutului de sezon. Dorit şi convins de conducătorii clubului să rămână la echipă şi în această stagiune, deşi n-a câştigat titlul în prima ligă, tehnicianul a înregistrat două rezultate care au stârnit furia lui Gigi Becali. 

Finanţatorul a reacţionat dur după 1-1 cu U Cluj şi şi-a continuat discursul după înfrângerea cu Saburtalo, scor 1-0, în preliminariile Conference League. Totuşi, cei atinşi de critici au fost jucătorii, inclusiv vedetele echipei, şi nu Toni Petrea. 

De altfel, Gigi Becali a anunţat că nu ia în calcul să-l schimbe pe Toni Petrea, pentru moment. 

În ultimele zile au apărut informaţii despre o posibilă numire a lui Nicolae Dică la FCSB, în cazul în care Toni Petrea va fi îndepărtat. 

După o primă reacţie a lui Nicolae Dică despre posibila venire la FCSB, antrenorul a fost întrebat cum ar reacţiona dacă ar fi sunat de Gigi Becali. Nicolae Dică a răspuns că ar proceda la fel ca în trecut. 

"Păi, am fost şi în ultimele două dăţi (n.r. - la negocieri cu Gigi Becali). Cu oricine vorbesc. Da, normal că mă duc să vorbesc cu oricine, mai ales cu patronul Stelei (n.r. - FCSB), că mi-a oferit şansa să antrenez în Liga 1. 

Am avut discuţii şi condiţii şi ultima dată. Cum am fost şi ultima dată, pot şi acum, dar acum au antrenor şi jucători care pot trece de la un meci slab la unul foarte bun", a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Nicolae Dică, varianta pe care Gigi Becali a luat-o în calcul la FCSB în ultimii ani

Spre deosebire de negocierile eşuate din vara trecută, Nicolae Dică e liber de contract acum. În urmă cu un an făcea parte din staff-ul lui Mirel Rădoi la naţionala României din funcţia de antrenor secund. 

Nicolae Dică a fost aproape de a semna cu FCSB şi în 2019, dar atunci a rămas în Liga 2 la FC Argeş. 

Primul său mandat la FCSB a avut loc între iulie 2017 şi decembrie 2018, atunci când a reuşit să califice echipa în 16-imile Europa League. La acel moment, Nicolae Dică s-a arătat deranjat de implicarea lui Gigi Becali la echipă, dar şi de influenţa mare a unor jucători din lot. 

Următorul test pentru Toni Petrea e în Superligă. Rapid Bucureşti - FCSB are loc duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: gigi becaliantrenor nou fcsbtoni petreanicolae dica antrenor fcsbnicolae dicagigi becali fcsbrapid fcsb 

viewscnt
Articole similare