Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, mesaj subtil pentru Gigi Becali: "Cred că aceste discuţii nu-i ajută pe jucătorii noştri"

Toni Petrea, mesaj subtil pentru Gigi Becali: "Cred că aceste discuţii nu-i ajută pe jucătorii noştri"

FCSB

Comentarii

FCSB are parte de un start dezamăgitor de sezon, iar Toni Petrea a dezvăluit unul dintre motivele evoluţiilor slabe ale jucătorilor săi.

Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu, sperând să obţină în viitor o sumă de cinci ori mai mare pentru portarul său. Întrebat la conferinţa de presă despre decizia patronului, Toni Petrea a recunoscut că sumele uriaşe la care sunt evaluaţi jucătorii FCSB-ului i-ar putea afecta pe aceştia.

"Cred că şi sumele care apar prin presă fac ca jucătorii să nu se mai gândească prea mult la ce au de făcut în teren. Cred că ar trebui să fim mai temperaţi în anumite momente cu anumite evaluări sau supraevaluări.

Nu ştiu ce planuri are domnul Becali cu viitorul echipei, ştiu că îşi doreşte performanţă, ştiu că vrea să câştige bani de pe urma echipei şi e firesc, e o afacere. Faptul că a declarat că e posibil să renunţe la fotbal... Nu ştiu eu cât este de adevărat" , a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

Rapid - FCSB, duminică, la Orange Sport 1, de la 21:30

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul Rapid - FCSB, care va avea loc, duminică, de la ora 21:30, în etapa a II-a Superligii. Partida va fi în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Horia Mladinovici.

În camera VAR vor fi Horaţiu Feşnic şi Mircea Grigoriu.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare