Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea prima victorie din acest sezon. Cum pregăteşte Toni Petrea duelul cu Rapid: ”Nu aceea este adevărata faţă a echipei”

FCSB vrea prima victorie din acest sezon. Cum pregăteşte Toni Petrea duelul cu Rapid: ”Nu aceea este adevărata faţă a echipei”

FCSB

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Rapid în cel mai aşteptat duel al rundei a doua din Superligă. În conferinţa de presă premergătoare partidei ce va avea loc pe noul stadion din Giuleşti, Toni Petrea a vorbit despre începutul ezitant de sezon al echipei sale, dar şi despre meciul cu formaţia giuleşteană.

FCSB a pierdut prima manşă din turul al doilea de calificare în grupele Conference League. Anterior, în prima etapă din Superligă, a remizat cu U Cluj.

FCSB vrea prima victorie din acest sezon. Cum pregăteşte Toni Petrea duelul cu Rapid: ”Nu aceea este adevărata faţă a echipei”

Antrenorul vicecampoanei a încercat să găsească explicaţii pentru lipsa de rezultate a echipei sale.

Totuşi, Toni Petrea speră că FCSB va reuşi să se impună în jocul cu Rapid.

”Întâlnim o echipă care are un nume în fotbalul românesc. Jucăm pe noul stadion Giuleşti, unde cu siguranţă că va fi o atmosferă incendiară. Ştim cu toţii pe suporterii rapidişti cât de fanatici sunt. Ştim ce atmosferă va fi acolo, dar trebuie să fim pregătiţi.

Ne aşteptăm la o partidă disputată, dificilă, din care sper să scoatem cât mai mult.

(n.r. cum v-a afectat meciul din Georgia) Noi oricum tratăm fiecare joc la fel, la victorie. La fiecare meci le spun asta jucătorilor. Nici nu am avut prea mult timp la dispoziţie să ne gândim la ce s-a întâmplat joi.

Acum avem prilejul să arătăm altceva, să arătăm că nu aceea este adevărata faţă a echipei.

(n.r. veţi menaja jucători?) Ne gândim. Ţinând cont că suntem la început de sezon, nu suntem puşi la punct sută la sută fizic, tehnic. E posibil să mai facem schimbări nu neaparat din motive de a menaja, pur şi simplu trebuie să dăm minute şi altor jucători să aibă ritm. 

(n.r. dezamăgiţi de startul sezonului?) Ne gândim şi noi, nu pot să mă declar mulţumit de acest început de sezon şi remiza cu U Cluj şi înfrângerea din Conference .

Căutăm să găsim explicaţii, dar mai degrabă soluţii pentru a trece de acest moment pe care nu îl consider chiar plăcut.

O primă explicaţie poate ar fi începutul de sezon, faptul că nu suntem sută la sută pregătiţi, din toate punctele de vedere. Nu avem încă ritm de joc.

Nu cred că am găsit soluţiile potrivite. Mă refer pe posesia noastră. Am ales soluţia neportrivită. De exemplu, în loc să joc un pas simplu m-am complicat în zona de mijloc, s-a pierdut mingea, contraatac. Am avut probleme şi pe faza de apărare. Am alergat foarte mult, dar nu am făcut pressing.

Trebuie să fim mult mai atenţi şi să ne dozăm mai bine efortul. Am alergat inutil, am obosit, nu am avut prospeţime, luciditate.

În momentul în care am avut posesia, în fata porţii, am avut situaţii clare de a marca, un pic de neşansă. Asta a fost. Sper ca începând de mâine seara să avem mai multă încredere, să alergăm mai eficient şi să fim mai lucizi”, a declarat Toni Petrea.

  • Rapid - FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:30, în etapa a II-a Superligii. Partida va fi în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare