Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este favorit să vină antrenor la FCSB după ce Toni Petrea a demisionat. Gigi Becali: ”E om cuminte, cu el pot să lucrez toată viaţa”

Cine este favorit să vină antrenor la FCSB după ce Toni Petrea a demisionat. Gigi Becali: ”E om cuminte, cu el pot să lucrez toată viaţa”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică este unul dintre favoriţi pentru postul de antrenor la FCSB, după ce Toni Petrea şi-a dat demisia.

Eşecul cu 2-0 în faţa Rapidului a însemnat sfârşitul aventurii lui Toni Petrea la FCSB. Antrenorul în vârstă de 47 de ani şi-a prezentat demisia, lucru anunţat de Gigi Becali.

Acum, unul dintre favoriţi pentru preluarea FCSB-ului este Nicolae Dică, cel care a avut o colaborarea bună cu Gigi Becali, în mandatul precedent.

Nicolae Dică, favorit să o preia pe FCSB. Ce spune Gigi Becali

FCSB are un început ratat de sezon. Echipa lui Gigi Becali n-are niciun succes în 3 meciuri. FCSB a făcut 1-1 cu U Cluj, în prima etapă, a pierdut cu 1-0 în faţa lui Saburtalo (preliminariile Conference League) şi a plecat învinsă cu 2-0 din Giuleşti.

Această serie l-a făcut pe Toni Petrea să renunţe la postul de antrenor. Gigi Becali a anunţat că Petrea şi-a prezentat demisia şi patronul lui FCSB caută acum antrenor.

Unul dintre favoriţi este Nicolae Dică, pe care Gigi Becali a încercat să-l aducă la FCSB şi în urmă cu un an. Însă, până la urmă, Gigi Becali l-a pus atunci antrenor pe Toni Petrea.

Nicolae Dică a mai avut un mandat de antrenor principal la FCSB, în perioada iunie 2017 - decembrie 2018 şi a avut atunci o colaborare bună cu Gigi Becali.

Acum, patronul FCSB recunoaşte că şi-ar dori să colaboreze din nou cu Nicolae Dică:

”E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte, cu el pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea, oameni cuminţi... Am lucrat cu el (n.r. cu Dică) ca jucător, ca antrenor, e om cumninte. Pot să lucrez oricând”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare