Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima schimbare de antrenor din această ediţie a Ligii 1? Cine este cel vizat: ”A fost deranjant”. Variantă surprinzătoare luată în calcul pentru înlocuirea sa

Prima schimbare de antrenor din această ediţie a Ligii 1? Cine este cel vizat: ”A fost deranjant”. Variantă surprinzătoare luată în calcul pentru înlocuirea sa

Fotbal intern

Comentarii

După un început dezamăgitor de sezon, cu două înfrângeri din două partide, CS Mioveni ar lua deja în calcul să îl înlocuiască pe Alexandru Pelici (48 de ani), în ciuda faptului că nu doar a reuşit să menţină echipa în primul eşalon în ultima stagiune, ci a şi evitat barajul.

Promovată la finalul sezonului 2020/2021, CS Mioveni a devenit prima echipă ajunsă în Liga 1 graţie barajului, după ce a învins-o pe Hermannstadt.

Formaţia pregătită de Alexandru Pelici era favorită la retrogradare în ultima stagiune, însă nu doar că a reuşit să se salveze, ci a şi evitat barajul.

Această performanţă a fost reuşită de argeşeni cu aproape acelaşi lot utilizat şi în Liga 2, astfel că un mare merit îi revine şi antrenorului.

Totuşi, după doar două meciuri din acest sezon, Mioveni ar lua deja în calcul înlocuirea lui Alexandru Pelici, în mare parte din cauza înfrângerii suferite chiar în faţa celor de la Hermannstadt

Playsport anunţă că Nicolae Dică ar fi dorit de Ion Georgescu, primarul Mioveniului, în locul actualului tehnician, însă, contactat pentru a comenta zvonurile, edilul nu a dat nimic de gol.

Prima schimbare de antrenor din această ediţie a Ligii 1?

Acesta a recunoscut că va programa câteva întâlniri pentru a stabili viitorul lui Alexandru Pelici şi a refuzat să comenteze pe subiectul Nicolae Dică.

Săptămâna viitoare sun programate mai multe întâlniri. Părerea mea, însă vreau să subliniez că e vorba de o părere personală, este că trebuie să aşteptăm şi următoarele două jocuri, cu CFR Cluj, respectiv FCSB.

E adevărat că rezultatul de la Mediaş (n.r. 0-3 cu Hermannstadt) a fost deranjant, iar cu Farul a existat o manieră ciudată de arbitraj.

Eu nu am înţeles cum VAR-ul este interpretabil, pentru unii într-un fel, pentru alţii altfel. Foarte ciudat, însă nu vreau să intru în subiect.

E adevărat, să pierdem de o aşa manieră cu Sibiul, o formaţie nouă în primul eşalon, e deranjant. Vor fi două şedinţe, la club şi cu cei din Consiliul Local şi, probabil, vor exista şi decizii, pentru că atitudinea a lăsat de dorit.

Cât despre Dică, nici nu confirm, nici nu infirm”, a declarat Ion Georgescu pentru sursa citată.

Totuşi, având în vedere cum stau lucrurile la FCSB, Nicolae Dică ar putea avea şanse să ajungă la Bucureşti, o opţiune mult mai atractivă pentru fostul ”tricolor”.

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare