Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul prin care Gigi Becali speră să ”o salveze” pe FCSB! I-a anunţat plecarea jucătorului cu care ”a fost păcălit”: urmează să îi aducă un înlocuitor

Transferul prin care Gigi Becali speră să ”o salveze” pe FCSB! I-a anunţat plecarea jucătorului cu care ”a fost păcălit”: urmează să îi aducă un înlocuitor

FCSB

Comentarii

În urma înfrângerii cu Rapid, Gigi Becali a anunţat noi schimbări la FCSB. Toni Petrea deja l-a informat pe patron că îşi doreşte să părăsească clubul, iar latifundiarul a dezvăluit că şi lotul urmează să sufere oarecare modificări în atac.

Duminică seara, FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-2, şi l-a ”condamnat” pe Toni Petrea să demisioneze, în urma începutului dezastruos de sezon avut de echipă.

Deşi ameninţa anterior că se va retrage de la club, Gigi Becali nu a mai ”tunat” în urma acestei partide, ci doar a afirmat că speră să mai salveze ce poate.

Pentru a îşi atinge obiectivele, latifundiarul a spus că are nevoie de un atacant şi i-a anunţat plecarea lui Ivan Mamut , jucătorul cu care spune că a fost păcălit.

Transferul prin care Gigi Becali speră să ”o salveze” pe FCSB

La ce am văzut aseară, nu avem atacant. Ca să pot să salvez ce am, trebuie să iau un atacant. Nu e atacant Işfan, e în bandă mai degrabă.

Ce să fac? O fi o soluţie, dar nu mai vreau să dau bani, vreau să fac economii. Am văzut Rapid faliment, Dinamo faliment, Vaslui... toate echipele faliment.

Pe mine Dumnezeu m-a salvart de am rămas cu pielea pe mine. Zic mersi şi gata. Cu fotbalul nu te joci, pierzi pielea de pe tine. Suntem la balamuc?

Dăm banii la fotbal? Hai să vedem cum o fi fără Becali, să vedem dacă mai sunt drepturile tv zeci de milioane. FCSB îţi aduce banii.

Nu am nevoie de jucători care sunt la echipa adversă pe contraatac. Dugandzic ăla nu e mare, dar când primeşte mingea ţine de ea, dă cu capul, o returnează.

Mamut o returnează la adversar, nu putem juca aşa. Am crezut că îl păcălesc pe Rotaru, am zis că îl dau pe Vînă şi îl păcălesc, dar m-a păcălit şi el într-un fel.

Dacă eu sunt om păcătos şi nemernic, îmi place să mai păcălesc oamenii, am de la tata. Făcea cu oile cu vacile, şi eu la fel de fotbal.

Am vrut să râd de Rotaru, dar a râs şi el de mine. Rotaru mi-e prieten, e băiat de calitate, oamenii cu care sunt prieten îmi place să râd de ei, să îi tachinez. E un om de calitate, de ce să se supere?

Un atacant ne trebuie, cu Ianis nu se poate. Atacant tot iau, trebuie să salvez echipa. mai încerc o varaitnă, singutul lucru pe care nu îl avem e atacant.

Nu am pe cine, nu ai ce atacant în România, singurul e Omrani, dar nu... are pretenţii mari, nu ştiu cum s-a antrenat...”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare