Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se mai poate colabora cu Gigi Becali?”. Răspunsul dat de antrenorul care se află în negocieri cu FCSB | VIDEO EXCLUSIV

”Se mai poate colabora cu Gigi Becali?”. Răspunsul dat de antrenorul care se află în negocieri cu FCSB | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma înfrângerii din derby-ul cu Rapid, Toni Petrea l-a anunţat pe Gigi Becali că doreşte să demisioneze de la FCSB. Latifundiarul este în căutarea unui nou antrenor, iar sursele Orange Sport au dezvăluit că acesta şi-a găsit deja alesul.

Toni Petrea şi-a înaintat demisia de la FCSB după înfrângerea cu Rapid, în urma începutului dezastruos de sezon avut de formaţia roş-albastră.

După două înfrângeri şi o remiză în acest debut de stagiune, echipa lui Gigi Becali are nevoie de un nou antrenor, iar sursele Orange Sport au dezvăluit că latifundiarul şi-a găsit alesul.

Nicolae Dică se află în tratative cu FCSB, iar luni seara cei doi se vor întâlni pentru a pune la punct ultimele detalii pentru o posibilă colaborare.

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei Rapid - FCSB, Nicolae Dică a fost întrebat dacă se mai poate colabora cu Gigi Becali, mai ales după ce a ordonat patru schimbări în Giuleşti.

Fostul secund de la echipa naţională a afirmat că, fiind un bun cunoscător al patronului şi clubului, nu crede că ar avea vreo problemă cu intervenţiile lui Becali.

”Se mai poate colabora cu Gigi Becali?”

Când am avut ultima discuţie cu Gigi Becali, mi s-a părut mai ok. [...] Eu spun că ultima discuţie mi s-a părut altfel. Patru schimbări nu am văzut, trei da. Şi ieri am văzut la Farul trei.

Nu am fost în situaţia asta cu patru schimbări, dar vom vedea dacă voi ajunge vreodată la vreo echipă şi îmi va spune cineva cum voi reacţiona.

Eu am stat un an şi jumătate acolo ca antrenor principal, am fost un an şi jumătate antrenor secund şi cinci ani jucător.

Ştiu foarte bine... şi când eram jucător, şi când eram antrenor secund secund, ştiu şi când am fost principal, cunosc foarte bine şi patronul, şi clubul.

Dar sunt  foarte multe lucruri pe care le spune la televizor şi nu sunt adevărate. E păcat că un club ca Steaua (n.r. FCSB) nu reuşeşte în ultimii şapte-opt ani să ia campionatul.

Trebuie să analizeze foarte bine cei din club de ce se întâmplă asta. Au fost mulţi antrenori pe acolo, s-au tot schimbat şi jucătorii şi tot nu s-a luat campionatul”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

Pe lângă FCSB, Nicolae Dică ar fi dorit şi de Mioveni, dar este aproape imposibil de crezut că argeşenii l-ar putea convinge să refuze fosta sa echipă.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare