Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă doi jucători, OUT de la FCSB: ”Îi dau drumul, găseşte-i echipă. Şi pe el îl dau”. Gigi Becali şi-a luat la ţintă toate ”vedetele”

Încă doi jucători, OUT de la FCSB: ”Îi dau drumul, găseşte-i echipă. Şi pe el îl dau”. Gigi Becali şi-a luat la ţintă toate ”vedetele”

FCSB

Comentarii

În urma înfrângerii din derby-ul cu Rapid, un ”cutremur” a lovit-o pe FCSB: Toni Petrea şi-a anunţat plecarea, iar Gigi Becali s-a decis să dea mai mulţi jucători afară. Latifundiarul şi-a luat la ţintă toate vedetele, pe care le-a criticat pentru prestaţiile din ultimele meciuri.

Duminică seara, FCSB a fost înfrântă de Rapid, scor 0-2, în cea de a doua etapă a Ligii 1. Eşecul suferit l-a motivat pe Toni Petrea să îşi dea demisia.

Nicolae Dică este favoritul să preia echipa roş-albastră, însă ar putea ajunge la un club care arată destul de diferit faţă de acum.

Florin Tănase este pe picior de plecare, Ivan Mamut urmează să fie dat afară de patron, iar toate starurile echipei sunt cu moralul la pământ în urma criticilor primite.

Pe gazon s-a văzut cum comentariile lui Becali şi lipsa autorităţii antrenorului dăunează jocului, iar Nicolae Dică va avea o muncă titanică în faţă dacă o va prelua pe FCSB.

Până atunci, şi Răzvan Oaidă are şanse de a părăsi echipa, după ce a fost făcut praf de Gigi Becali, care a afirmat că este dornic să renunţe la acesta chiar şi pe gratis.

Încă doi jucători, OUT de la FCSB

Lui Oaidă i se poate alătura Denis Haruţ: patronul de la FCSB a afirmat că i-ar trimite pe amândoi înapoi la Botoşani, după ce a cheltuit aproape 1,4 milioane de euro pentru a îi aduce la Bucureşti.

Am dat bani pe Oaidă. Am chemat impresarul şi i-am zis «Uite, îi dau drumul. Găseşte-i echipă. Cu mine negociai, acum să vedem ce poţi».

Vreau să văd ce pot să mai salvez. Scap şi de Tănase... astea sunt calculele mele la ora asta. Îl dau înapoi pe Oaidă, gratis. Parcă după accidentare a uitat fotbalul.

Şi pe Haruţ îl dau înapoi la Botoşani. Olaru nu mai e bun, Tavi nu mai sclipeşte, Coman dă pase la portar, Stoica scapă singur şi se împiedică. Nu am explicaţii.

Când l-am adus pe Edjouma am zis că am dat lovitura. Acum se încurcă, dă cu stângul în dreptul, se împiedică în iarbă. Nu pot să îmi dau seama”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare